Kibővült a Hyundai Go!Brasil szériája


Mostantól már a Hyundai ix35 hobbiterepjáró is kapható a rendkívül gazdag felszereltségű Go!Brasil változatban is.

A Hyundai a FIFA Labdarúgó-világbajnokság fő támogatójaként hagyományosan különleges szériák bevezetésével ünnepli a világ egyik legnagyobb nézettségű sporteseményét, amely idén Brazíliában kerül megrendezésre. Néhány hónapja az i20 és az i30 már kapható Go!Brasil kivitelben, ám február közepétől már az ix35 is rendelhető a kivételesen gazdag felszereltségű csomaggal.


A tavaly frissült Hyundai ix35 a kisebb modellekhez hasonlóan kétféle különleges felszereltségben, Go!Brasil és Go!Brasil Plus néven kapható, előbbi 1,6 GDI benzines és 1,7 CRDi dízelmotorral, míg utóbbi kizárólag a 2,0 literes dízelmotor erősebbik, 184 lóerős változatában és automata sebességváltóval. A benzines modell 720 ezer forinttal támogatott indulóára ezer forint híján 6 millió Ft, a kisebbik dízelmotoros ix35 Go!Brasil felára 800 ezer Ft (6 799 000 Ft), míg a Go!Brasil Plus csúcskivitel 1 400 000 Ft-os kedvezménnyel együtt 9 179 000 forintért lehet a miénk.


De vajon mit kínál ezért az autó? Az ix35 Go!Brasilban hangvezérléssel is működő Bluetooth kihangosító, automatikus fényszóróvezérlés és ablaktörlők, iránytűvel felszerelt, automatikusan fényre sötétedő belső visszapillantó tükör, első szélvédő jégmentesítő, hővédő üvegezés és Bi-Xenon fényszórók képezik az alapfelszereltség részét. Ezek mellé jár az ISG motorleállító rendszer, a 17 colos könnyűfém felni, a fekete burkolatú ledindexes külső tükrök, a szintén ledes hátsó lámpatestek, a tolatóradar, a bőr-szövet üléskárpitok, a riasztó és persze az integrált audiórendszer. A fentieket a Go!Brasil Plus kivitelben 18 colos könnyűfém felnik, a B oszloptól sötétített hátsó üvegek és tolatókamerával felszerelt, érintőképernyős audiórendszer egészíti ki.


Nem maradt érintetlen a Go!Brasil széria korábbi kínálata sem. A korábban kínált i20 Go!Brasil Plus változat helyét a Go!Brasil Sport vette át, amely megkapta az erősebb 1,4 literes benzinmotort, felszereltsége pedig a korábbi Go!Brasil elemei mellett kiegészült a 16 colos alufelnikkel, napfénytetővel és automata klímával.


Ami azonban nem változott, hogy a limitált modellekhez egyetlen extra, a metálfényezés kérhető, az ix35 esetében ez 153 ezer forintos többletet jelent. És persze a remek-ár érték arányt továbbra is erősíti a Hyundai verhetetlen garanciális csomagja, az 5 éves általános, kilométer-megkötés nélküli garancia, az 5 éves segélyszolgálat és az évenkénti ingyenes átvizsgálás is.

Forrás: hyundai.hu

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei