Ismét limitált verzió készült a Hyundai Velosterből


A Hyundai Motor America az idei Chicagói Autószalonon bemutatta a népszerű Veloster modell különleges, RE:FLEX Edition modelljét.

Idén tavasztól vásárolható meg az amerikai kereskedésekben a Hyundai Veloster RE:FLEX Edition, amelyből mindössze 3 ezer darab készül, így a vásárlók egy valóban egyedi Veloster tulajdonosaivá válhatnak.


„A Veloster RE:FLEX Edition a tavalyi RE:MIX széria sikerességére épül” – mondja Scott Margason, a Hyundai terméktervezési igazgatója. „A Veloster vásárlók vágynak a limitált modellekre, amelyek még sportosabb külsejükkel, egyedi felszereltségükkel és exkluzív színeivel emelkednek ki a tömegből, a RE:FLEX Edition pedig pontosan ezt kínálja számukra.”


A Veloster RE:FLEX modellben fekete vagy vörös bőrülések, ledes betétekkel ellátott projektoros fényszórók, ledes hátsó lámpatestek, megvilágított küszöbborítások, 18 colos alufelnik, krómbetétes motorháztető és krómozott kilincsek mellett RE:FLEX emblémák is helyet kaptak.


A RE:FLEX változat további felszereltségeit a Style csomagtól kölcsönözte a Veloster, amelybe beletartoznak a ködlámpák, zongoralakk hatású műszerfalbetétek, 450 wattos Dimension prémium hangrendszer, nyolc hangszóróval, mélynyomóval, bőrkormány és sebességváltó gomb, alumínium pedálok és automata vezetőoldali ablak. Ahogyan az összes 2014-es Velosterben, a RE:FLEX modellben is alaptartozék a tolatókamera, amelyhez természetesen jár a 7 colos átmérőjű érintőképernyős multimédia rendszer is.


A Veloster RE:FLEX mostantól már nemcsak egyféle színben, hanem négyféle, különleges elnevezésű színekben rendelhető. Minden RE:FLEX modellt viszont az 1,6 literes négyhengeres Gamma benzinmotor mozgat, amelyhez alapáron jár a hatfokozatú duplakuplungos automata váltómű.

Forrás: hyundainews.com

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei