Kínában megkezdődött a frissített Hyundai Accent gyártása


A Hyundai nemrég megkezdte a helyi piacon Verna néven kapható modell frissített változatának gyártását, amelyet az áprilisi Pekingi Autószalonon mutatnak majd be.

A kínai iFeng autós portál szerint a frissített Verna áprilisi bevezetését követően szinte azonnal megkezdődik az új modell forgalmazása is az országban. A modellfrissítés során az autó módosított, két párhuzamosan futó krómcsíkkal díszített hűtőrácsot, más formájú, ledekkel felszerelt fényszórókat, valamint eltérő alakú ködlámpákat kapott.  


A módosított Hyundai Verna hossza 4 375 mm, vagyis az új formájú lökhárítóknak köszönhetően 5 milliméterrel hosszabb, ám 1 700 milliméteres szélessége, 1 460 milliméteres magassága nem változott, ahogyan a tengelytáv is 2 570 milliméter maradt.


A frissítéssel nem változtattak a Verna motorpalettáján, így ugyanazt az 1,4 literes 104 lóerős és 1,6 literes 123 lóerős motort kínálják hozzá, amit eddig is. Mindkét motorhoz alapáron ötfokozatú manuális váltó jár, míg felárért négyfokozatú automata is rendelhető.  

Forrás: indianautosblog.com

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei