Új vezető került a Hyundai európai flottamenedzsmentjének élére


A Hyundai Motor Europe Adrian Portert nevezte ki az újonnan létrehozott európai flottamenedzsment vezetőjévé, aki az autógyártó németországi, Offenbachban található központjában végzi munkáját a jövőben.

A 45 éves Porter lesz a területi flottacsapat vezetője, de az ő hatáskörébe tartozik majd az Elemzési és Újraértékesítési részleg is, felettese pedig Thomas Schmid, a HME értékesítési és flottaértékesítési alelnöke lesz. A Hyundaihoz csatlakozásával Porter magával hozta mindazt az európai flottapiaccal és használtautó-piaccal kapcsolatos tudást, amelyet korábban az Automotive Resources International (ARI), a Daimler AG, a Honda és a Fiat vállalatoknál betöltött pozícióiban megszerzett.   

A brit Porterrel együtt a Hyundai erősíteni kívánja a márka európai flottamenedzsmentjét, így javítva a vállalat 2014-es minőségi növekedési lehetőségeit.  

A Hyundai célul tűzte ki, hogy a tavalyi 2,2 százalékos részesedést idén 2,6 százalékra kívánja emelni a vállalati flottapiacon. Porter felügyeli majd a cél eléréséhez szükséges minőségi fejlesztések végrehajtását, valamint az egyre bővülő Üzleti Flottaközpontok bevezetését és a vállalat használtautó programjának vezetőjeként a használt gépkocsik mennyiségének és értékének növekedését is figyelemmel kíséri.  

„A Hyundai elsődleges célja 2014-ben az európai működés minőségének javítása” – mondta Thomas Scmid, a HME értékesítési és flottaértékesítési alelnöke. „A flottaüzletág fenntartható fejlődése alapvető része üzleti stratégiánknak, Adrian pedig számos minőségi fejlesztést fog végrehajtani flottatevékenységünkben.”

„Ez egy remek lehetőség és örülök annak, hogy a Hyundai Motor Europe újonnan létrehozott pozícióját betölthetem” – tette hozzá Adrian Porter. „Célunk az, hogy növeljük a Hyundai Motor profilját a nemzetközi flottapiacon, ahol fej-fej mellett versengünk majd az iparág fő játékosaival.”

Forrás: hyundaipressoffice.co.uk

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei