A Hyundai bemutatta az IONIQ Koncepció Kabinját

A Hyundai Motor bemutatta legújabb jövőbemutató IONIQ Koncepció Kabin villanyautó tanulmányát, amely az autók közlekedési eszközökből személyes mobilitási megoldássá alakulását vetíti előre.

A Hyundai azt tervezi, hogy olyan módon használja ki az elektromos járművek tágas belső terét és hatalmas áramellátási kapacitását, hogy integrálja a háztartási elektronikát és készülékeket a jövőbeni IONIQ-modelljeibe, amelyek így az ügyfelek igényeitől és életstílusától függően személyre szabhatók. A Hyundai tervei szerint ilyen hozzáadott élményt a jövőre bemutatkozó új generációs IONIQ 5 villanyautótól kezdődően tervez kínálni.

A Hyundai IONIQ Koncepció Kabinját az LG Electronics céggel együttműködésben készítették, amely utalást nyújt arra, hogy mi lehetőségek rejlenek az elektromos autók belső terében. Többek között a „Ruhaápolás” és a „Cipő komornyik” funkciók lehetővé teszik az ügyfelek számára, hogy menet közben hétköznapi feladatokat végezzenek el, miközben a mennyezetre szerelt 77 colos rugalmas OLED képernyőn élvezik a műsort. A képernyő elég nagy ahhoz, hogy a különböző tartalmakat két ember egyszerre élvezhesse, miközben a hang a fejtámlák hangszóróin keresztül szól, ami a személyes hangzónát is megteremti. Ezenkívül egy padlótisztító robot és a fent elhelyezett UV LED-lámpák biztosítják a kabin tisztaságát és fertőtlenítését.

„Az IONIQ Koncepció Kabin egyfajta példátlan megközelítése az ügyfélélmény javításának, mivel a különféle igényekhez és életstílushoz igazítható" – mondta Wonhong Cho, a Hyundai Motor ügyvezető alelnöke és globális marketing igazgatója. „A dedikált villanyautókk lehetővé teszik számunkra, hogy forradalmasítsuk a Hyundai által az ügyfelek számára nyújtott élményt, felhatalmazva őket arra, hogy az eddigieknél többet tegyenek meg a járműveken belül és kívül.”

A Hyundai hamarosan bemutatkozó IONIQ villanyautó-márkájával vezető szerepet kíván betölteni az elektromos mobilitás korszakában. Az IONIQ járművei az E-GMP (Electronic Global Modular Platform), a Hyundai kizárólagos villanyautó platformjára épülnek, amely lehetővé teszi a vállalat számára, hogy példátlan tapasztalatokat nyújtson járműveiben és azokon túl is.

Forrás: hyundainews.com

Dönci Hyundai-KIA Blogja a Facebookon és az Instagramon! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!
Beszélgetnél a Hyundairól vagy tanácsra lenne szükséged? Gyere és csatlakozz Te is a Dönci Hyundai Univerzumához! Itt biztosan megtalálod a választ! Katt ide!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei