Sportruhát kapott az új Hyundai i20


A vadonatúj Hyundai i20 korábbi bemutatkozása után a Hyundai Motor most bejelentette, hogy a kisautóból a sportos N Line is elkészült, amely csatlakozik a márka az egyre szélesedő N Line kínálatához.  

A Hyundai család legújabb tagja olyan külső és belső elemekkel rendelkezik, amelyeket a Hyundai nagyteljesítményű N termékcsaládja ihletett a még dinamikusabb élmény érdekében. A vadonatúj i20 N Line a továbbfejlesztett belső és külső elemek révén ötvözi a vadonatúj i20 átfogó csatlakozási és biztonsági technológiáját az N Line sportosságával.


„A vadonatúj i20 N Line stílusos és sportos felszereltségi opciónkat most először mutatjuk be az i20 modellünkben” – mondta Andreas-Christoph Hofmann, a Hyundai Motor Europe marketing alelnöke. „Ezzel az új modellel biztosítjuk, hogy márkánk motorsport gyökereit hangsúlyozó N sportrészlegünk ihlette exkluzív teljesítmény-stílust kínálva megfelelhessünk egy még szélesebb ügyfélkör igényeinek." 


A vadonatúj i20 N Line külső formatervének esztétikája a Hyundai „Érzéki Sportosság” formanyelven alapszik, miközben kifinomult teljesítményorientált dizájnjellemzőket kínál. Az egyedi első lökhárító különleges szürke karaktervonalával még sportosabb érzést kelt, stílusos fekete kaszkád hűtőmaszkján pedig az N Line logó is megjelenik. A hűtőrács mintázata a kockás zászló stílusát érzékelteti, tovább hangsúlyozva ezzel a vadonatúj i20 N Line versenypályák ihlette megjelenését.



Az autó motorsport ihlette stílusának hangsúlyozására az N Line sportos szürke betétekkel és elegáns hátsó lökhárítóval rendelkezik, amelyek összességében az optikai és az aerodinamikai teljesítményt fokozzák. A háromszög alakú ködlámpa és a dupla króm kipufogórendszer az új i20 N Line dinamikus megjelenését hangsúlyozza és egyben megkülönbözteti az N Line-t az i20 alapmodelltől.


Az autó belső terében a vadonatúj i20 N Line ügyfelei az N márkás sportüléseket és egyedi N kormánykereket élvezhetik, amelyek N logóval és exkluzív vörös varrással rendelkeznek. A fémpedálok és a vörös N betéttel ellátott N bőrbevonatú sebességváltó gomb szintén az N Line fejlesztései közé tartoznak.



A vadonatúj i20 N Line két erőforrással rendelhető. Az alap 84 literes, 1.2 literes MPI motor mellett az ügyfelek az 1.0 literes T-GDI benzinmotor 100 vagy 120 lóerős változatai közül is választhatnak. Az 1.0 literes T-GDI változatot a felfüggesztés, a motor reakciója és a kipufogó hangzása tekintetében a fokozott vezetési élmény érdekében finomították. A vadonatúj i20 N Line 48 voltos lágyhibrid technológiával is elérhető, ami fokozott üzemanyag-hatékonyságot eredményez. Ez a technológia az 1.0 T-GDi 100 lóerős változatánál választható opció, míg az 120 lóerős verzióban az alapfelszereltség része. A 48 voltos lágyhibrid rendszerrel együtt elérhető másik új funkció az intelligens kézi sebességváltó (iMT), ami még jobb üzemanyagfogyasztást eredményez. A tökéletesen illeszkedő vezetési teljesítmény érdekében a vadonatúj i20 N Line egyedi kétszínű 17 colos könnyűfém keréktárcsákat kínál.


Az alapmodellhez hasonlóan a vadonatúj i20 N Line is a Hyundai Bluelink technológiájának legújabb verzióját kapja, a kapcsolódó járműszolgáltatásainak széles skálájával, például a Hyundai Live Services szolgáltatásával, valamint a Bluelink okostelefon alkalmazáson keresztüli távoli funkcióival. A vadonatúj i20 a Hyundai SmartSense biztonsági rendszereivel is el van látva, amivel a legszigorúbb európai szabványoknak is megfelel.

A vadonatúj i20 N Line változatával a Hyundai tovább bővíti a vadonatúj i20 kínálatát azért, hogy még több választási lehetőséget kínáljon ügyfeleinek. A vadonatúj i20 N Line 2021 tavaszától lesz elérhető Európa-szerte.

Forrás: hyundai.news

Dönci Hyundai-KIA Blogja a Facebookon és az Instagramon! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!
Beszélgetnél a Hyundairól vagy tanácsra lenne szükséged? Gyere és csatlakozz Te is a Dönci Hyundai Univerzumához! Itt biztosan megtalálod a választ! Katt ide!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei