Új dizájnnal és DCT váltóval érkezik az új Hyundai i30 N


A Hyundai közzétette az első fényképeket és információkat népszerű i30 N sportkompaktjának legújabb, frissített változatáról, amely megújult formája mellett műszakilag is továbbfejlődik. 

A gyengén megvilágított sejtelmes fotósorozaton a nézők láthatják, hogy az új i30 N frissített formavilággal érkezik, amelynek középpontjában a dinamikus teljesítmény és az érzelmek állnak. Az új i30 N új, agresszív kialakítású első és hátsó lökhárítókkal, két nagy kipufogócsővel, széles, N logós hűtőmaszkkal, új, V alakzatú menetfény-betétekkel ellátott LED fényszórókkal és hátsó lámpákkal, rendelkezik. Az új kialakításnak köszönhetően az autó dinamikusnak hat még akkor is, ha helyben áll.


A képeken az újonnan kifejlesztett 19 colos kovácsolt könnyűfém keréktárcsák is jól láthatóak, amelyek 14 kilóval könnyebbek, mint a korábbi i30 N modelleken, hozzájárulva ezzel az autó tömegének csökkentéséhez. A sportos megjelenést hátul a V alakzatú betétes hátsó lámpák mellett az agresszív diffúzor is alátámasztja.


Talán a legnagyobb újdonságként a Hyundai Motor emellett azt is nyilvánosságra hozta, hogy az új i30 N a vállalat új fejlesztésű 8 fokozatú duplakuplungos (N DCT) sebességváltójával is elérhető lesz. Ez a rendszer korábban a Veloster N DCT változatában debütált és számos olyan üzemmóddal rendelkezik, amely a vezetés élményét igyekszik még jobban kielégíteni. Ezek az N Performance funkciók most először kerülnek bele egy európai Hyundai modellbe.  


A vállalat egyelőre több információt nem osztott meg a nyilvánossággal, így többek között azt sem közölték, hogy az i30 N 2.0 literes turbómotorját továbbfejlesztették-e. A Hyundai várhatóan néhány héten belül bemutatja frissített i30 N modelljét, akkor minden részletre fény derül. 

Forrás: hyundai.news

Dönci Hyundai-KIA Blogja a Facebookon és az Instagramon! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!
Beszélgetnél a Hyundairól vagy tanácsra lenne szükséged? Gyere és csatlakozz Te is a Dönci Hyundai Univerzumához! Itt biztosan megtalálod a választ! Katt ide!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei