Megmutatták a Hyundai Sonata N Line változatát

A Hyundai Motor nyilvánosságra hozta a népszerű Sonata limuzinjának N Line változatáról készült első fotókat, amelyek alapján az új modell a kategória legmenőbb limuzinjaként izgalmas élményeket kínál.

A Hyundai új generációs limuzinja a hétköznapi és a hibridváltozat 2019-es premierjét követően most egy sportos N Line kivitellel bővült. Az N Line modell az N sportmárka vonzó belépőszintjét jelenti, amellyel az új Sonata nagyteljesítményű kiegészítőivel bővíti vonzerejét. 

„A 2021-es Sonata N Line több ügyfelet vonz majd mind a sziklaszilárd Sonata termékcsaládba, mind az egyre népszerűbb N Line márkánkhoz. A Sonata N Line azoknak az ügyfeleknek szól majd, akik sportos stílusra vágynak egy limuzincsomagolásban” – mondta SangYup Lee, a Hyundai Globális Formatervező Központjának vezetője.

A Hyundai „Érzéki Sportosság” formatervezési irányzatára épülve a Sonata N Line külső stílusa merésznek és sportosnak tűnik. A Sonata N Line formatervezési elemei mindvégig kézzelfoghatóak, a jellegzetes kaszkád hűtőmaszktól kezdve a merész első kialakításon, a három légbeömlőkön át az N Line márkajelzésekig. 

A Sonata N Line oldalszoknyái és 19 colos könnyűfém keréktárcsái agresszív megjelenést adnak az autónak. A dinamikus oldalvonalak egy feszes hátsóhoz vezet át, ahol egy karcsú fekete alsó lökhárítóelem, dupla kipufogóvég és N Line diffúzor erősítik a sportlimuzin tettre kész hozzáállását.

A belső kialakítás csúcstechnológiájú hangulattal erősíti a dinamikus külső érzését, amely a Sonata N Line belső terét ugyanolyan lendületessé teszi, mint amilyen a külső. Sötét króm burkolatok, a kormányon található piros N Line varrások és a sportülések teszik teljessé a teljesítmény által ihletett belső és külső kialakítást.

Forrás: hyundaimotorgroup.com

Dönci Hyundai-KIA Blogja a Facebookon és az Instagramon! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!
Beszélgetnél a Hyundairól vagy tanácsra lenne szükséged? Gyere és csatlakozz Te is a Dönci Hyundai Univerzumához! Itt biztosan megtalálod a választ! Katt ide!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei