600 ezer dollár a tájfun áldozatainak a Hyundaitól


A Hyundai csoport a Fülöp-szigeteken tevékenykedő képviselőjével, a Hyundai Asia Resources vállalattal (HARI) közösen 50 millió pesót, azaz 600 ezer dollárt adományozott a térséget sújtó Haiyan tájfun által okozott károk helyreállítására.

A koreai autógyártó óriás 25 millió pesót adományozott a nemzeti kormányzat részére azért, hogy megkönnyítse a bajbajutottak helyzetét, az újjáépítést és a közösség rehabilitációját. A Hyundai Motor és a Kia Motors ezen felül egyenként 25 pesót, azaz további 300 ezer dollárt adott át a napokban a Vörös Kereszt Fülöp-szigeteken tevékenykedő szervezetének.


A Hyundai helyi képviselete közleményében kijelentette, hogy az adomány „jelzi a Hyundai szolidaritását a filippínó közösséggel, amelynek köszönhetően hatékonyan segíthetik a tájfun által leginkább sújtott Leyte, Iloilo és Cebu helyreállítását.” Emellett az országban működő 41 Hyundai márkakereskedésben segélydobozokat állítanak fel, ahol az ügyfelek és a lakosság adományaikkal is elősegíthetik a katasztrófa sújtotta tartomány bajba jutott lakosait.


„Ezekben a nehéz időkben együtt érzünk honfitársainkkal és őszintén reméljük, felül tudunk kerekedni a nehézségeken és a filippínó nép ismét büszkeséggel nézhet a jövőbe. Biztosak vagyunk benne, hogy a kormányzat mindent megtesz azért, hogy mielőbb visszatérhessen minden a tájfun előtti kerékvágásba.” – mondta Fe Perez-Agudo, a HARI elnök-vezérigazgatója.

A HARI a Hyundai Motor hivatalos képviselője a Fülöp-szigeteken, ahol a márka jelenleg a harmadik helyen áll az eladási listán. A márka legnépszerűbb modelljei a Grand Starex, a Tucson, a Santa Fe, a Genesis Coupe, az i10, az Elantra, az Accent, a Sonata és az Eon.

Forrás: abs-cbnnews.com

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei