Új mobilalkalmazás segíti a Hyundai HB20 tulajdonosokat Brazíliában


A Hyundai új, My HB20 névre keresztelt mobilalkalmazása megkönnyíti a brazil HB20 vásárlók mindennapjait.

A Hyundai valóban mindent megtesz vásárlóinak kényelme érdekében, amelynek legújabb bizonyítékaként Brzíliában egy új, ingyenesen letölthető mobilalkalmazás segíti a HB20 tulajdonosok életét.
  
A My HB20 alkalmazás Android és iOS rendszereken egyaránt használható és a könnyen kezelhető menürendszeren keresztül 24 órás hozzáférést biztosít olyan programokhoz, mint pl. a fogyasztási kalkulátor. Ezenkívül teljes körű asszisztencia szolgáltatás is a HB20 tulajdonosának rendelkezésére áll, amely a telefon GPS jeleit azonosítva pillanatok alatt meg tudja határozni az autó helyzetét. Az alkalmazás használatához természetesen regisztrálni kell egyrészt az autó, illetve a tulajdonos adatait ahhoz, hogy a program valóban hasznos útitárs legyen.

Az alkalmazás sokféle funkciója közül kiemelkedik a szervízár kalkulátor, amely képes azonosítani a felhasználóhoz legközelebb eső márkaszervizt és emellett természetesen útvonalat is javasol annak elérésére. A HB20 kezelési kézikönyve szintén megtalálható ebben az alkalmazásban.  

Forrás: meunovocelular.com

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei