Oroszországban eladták a 300 ezredik Hyundai Solarist


A Hyundai Motor oroszországi leányvállalata bejelentette, hogy bemutatását követő 33 hónap után az országban értékesítették a 300 ezredik Hyundai Solaris modellt.

A Solaris gyártása 2011 elején kezdődött meg a Hyundai Motor Manufacturing Russia szentpétervári üzemében, amely a bemutatását követően hatalmas népszerűségre tett szert az országban. 2012 elején máris eladták a százezredik példányt, míg ugyanezen év végére az eladások átlépték a 200 ezres határt is.

„Nagyyon büszkék vagyunk arra, hogy elértük ezt az eredményt, amely hatalmas teljesítmény.” – mondta Koo Young Key, a Hyundai Motor CIS ügyvezetője. „Az eredmény a lokalizációs stratégiánk sikerességét demonstrálja, mi pedig továbbra is úgy fejlesztjük a Solaris modellt, hogy az a jövőben is megfeleljen vásárlóink igényeinek, így pedig az orosz piac meghatározó autója maradjon. Szeretném megragadni az alkalmat, hogy megköszönjem vásárlóinknak a bizalmat, amelyet nagyra értékelünk.” – tette hozzá.

A Hyundai Solaris sikerének titka a kiemelkedő teljesítmény, modern formaterv, nagyfokú kényelem és remek gazdaságosság kombinációja, amely így különböző korú és életstílusú vásárlók igényeit is kielégíti. A kiemelkedő képességek elismeréseként a típust tavaly és idén is Oroszország Év Autójának választották.  

Forrás: globalpr.hyundai.com

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei