Megduplázná lízingpiaci részesedését a Hyundai


Martin Wilson, a Hyundai UK újonnan kinevezett flottavezetője szerint a Hyundai az elkövetkezendő néhány év során több mint a duplájára kívánja növelni piaci részesedését a brit lízingpiacon.

A vállalat továbbra is a flottapiacon kíván terjeszkedni, amelynek eredményeként idén 10 százalékkal nőtt az értékesítés, miközben a végfelhasználói eladások negyedével emelkedtek. A célok elősegítése érdekében idén 30 új üzleti központ jött létre, amelyekben a vállalati vevőszolgálat munkatársainak száma folyamatosan növekszik.  

„Az üzletág folyamatosan növekszik, folyamatosan bővül ügyfeleink köre, akiket immár első osztályú kiszolgálásban részesíthetünk.” – mondja Wilson, aki szerint a lízingpiacon idén elért 1,7 százalékos részesedésüket néhány éven belül 3,5 százalékra kívánják emelni.


A növekedés kulcsa a termékpaletta, amelynek keretében a Hyundai 2017-ig 22 új modellt dob piacra, ám emellett fontos szerep hárul a frissen kinevezett lízingmenedzserre is, akinek feladata a lízingcégekkel közös versenyképes bérleti díjak kialakítása, a maradványérték növelése és a fenntartási költségek csökkentése.

„A jelenlegi piaci részesedésünk a lízingszektorban valahol 1,3 és 1,7 százalék között lehet.” – mondja Wilson. „Arra ösztönzöm az embereimet, hogy ezt jövőre két százalék fölé emeljük, míg végül elérhetjük a 3,5 százalékot is a brit piacon. Ez egy merész terv, ám én éppen ezért dolgozom a következő években.”

„A lízing üzletág nem egyik napról a másikra lesz sikeres.” – teszi hozzá Wilson. „Folyamatosan változtatnunk kell a termékszemléletünket és mindig lennie kell valamilyen megoldásnak. Ez biztosítja, hogy a vállalatok megértik üzletpolitikánkat, mi pedig 20 lízingcég rugalmas ajánlatait biztosíthatjuk számukra.”

Forrás: fleetworld.co.uk

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei