Minőségi autót minőségi acélból


A Hyundai Motor Group elnöke, Mong-koo Chung nemrég látogatást tett a csoporthoz tartozó acélipari vállalatnál, ahol az autóipari acéllemezek minőségének fejlesztését szorgalmazta.

„Az acéllemezek területén elért versenyelőnyök kritikusak a jövőben bemutatkozó modellek sikeressége szempontjából.” – mondta Chung a látogatás alkalmával. „Így rendkívül fontos az itt gyártott acéllemezek minőségének javítása.” – tette hozzá.  

Chung azután látogatta meg a Hyundai Steel és Hysco Danjinban található létesítményeit, miután a két vállalatot az elmúlt hónapban egyesítették azért, hogy optimalizálják az irányítás hatékonyságát.  


Az új Genesis modell olyan ultra nagy szilárdságú acélból készül, amely jóval könnyebb és erősebb szerkezeténél fogva csökkenti az autó fogyasztását és fokozza biztonsági színvonalát. A látogatás is tükrözi, hogy Chung számára mennyire fontos az új Genesis, amelynek révén az autómárka márkaképét tovább kívánják növelni, eltávolodva a csupán jutányos árú modelleket kínáló márkaképtől.

Nemrégiben tett európai látogatása során Chung azt is bejelentette, hogy a vállalat jövőre itt is piacra dobja új luxusmodelljét, amellyel saját területükön első alkalommal fognak ringbe szállni a német riválisok által uralt luxusautó szegmensben.


Az új Genesisbe vetett elhivatottságának tanúbizonyságaként Chung maga is részt vesz a modell november 26-i bemutatásán. A vállalat történetében ez a Kia K9 luxusszedán tavaly májusi bemutatója utáni első olyan premier, amelyen az elnök is részt vesz.

A Hyundai szerint új luxusautójuk értékesítési rekordra számíthat, amelyet az előrendelések adatai is alátámasztanak. Már az első napon 3 500 előrendelés érkezett, amely az első négy napban 5 200 darabra emelkedett, amely a Grandeur 2010-es 7 115 darabos előrendelése után a legnagyobb számú a luxuslimuzin kategóriában.


„Ez nagyon biztató és lenyűgöző. Mostanáig nem hoztuk ugyanis nyilvánosságra a modell összes részletét. Emellett az importot is magában foglaló havi luxusautó eladási szám átlagosan 7 500 darab Dél-Koreában, míg a Genesis mostani generációjából havonta átlagosan 900 darab kel el.” – mondta a Hyundai egyik képviselője.

A hivatalos bemutató után az autógyártó november 29 és december 12 között a szöuli Beyond Múzeumban és november 30 és december 6 között a Busanban található Infore Kiállítóteremben rendez be egy-egy különleges bemutatótermet, ahol az érdeklődők megtapasztalhatják az új Genesis minden paraméterét.  

Forrás: koreatimes.co.kr

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei