A Hyundai i20 WRC-vel bővült a Real Racing 3 videójáték


A Hyundai Motor i20 raliautója megjelent az EA (Electronic Arts) népszerű Real Racing 3 mobiljátékában, amely ingyenesen letölthető az Android és iOS platformokra is.

A ralivilágba 2014-es visszatérése alkalmából a Hyundai a játékra építve egy versenyt is meghirdetett, amely 2013. november 21-től december 11-ig tart. Az a leggyorsabb játékos, aki a Hyundai i20 WRC volánja mögött a leggyorsabb lesz a Dubai Autodrome versenypályáján, egy négy napos, két személyre szóló VIP belépőt nyer a 2014-es rali világbajnokság januárban megrendezésre kerülő monte-carlói nyitófutamára. A nyertes ezen felül meglátogathatja a Hyundai Motorsport versenyistállóját és találkozhat a csapat tagjaival is.

A Hyundai a nyilvánosság előtt életre is kelti a játékot, hiszen bizonyos időszakokban a londoni Piccadilly Circus hatalmas kivetítőjén is lehet majd játszani. Azok a résztvevők ugyanis, akik meg kívánják mutatni versenyzési tudásukat, a Piccadily Circushoz ellátogatva a verseny ideje alatt kezükbe vehetik az i20 WRC irányítását és a nagy kijelzőn is megtapasztalhatják a Real Racing 3 játékot.



A Hyundai ezt a lehetőséget három alkalommal, november 21 és 23, november 28 és 30, valamint december 5 és 7 között adja meg a résztvevőknek.  

A videójátékok piacát vezető Electronic Arts 2013. februárjában mutatta be Real Racing 3 nevű játékát, amelynek legújabb frissítésében már megtalálható a Hyundai i20 WRC is. A valósághű, kiváló grafikájú játékot megjelenése óta több mint 60 millió példányban töltötték le.

Forrás: globalpr.hyundai.com

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei