Walking Dead láz a Hyundai Los Angelesi standján


A Hyundai a 2014-es újdonságok mellett kiállította a zombiapokalipszis túlélőautóit, valamint egy olyan limitált szériás autót is, amelyet hamarosan bárki megvásárolhat.  

A vadonatúj 2014-es Hyundai Tucsonra építkező Walking Dead különleges széria 2014 elejétől lesz kapható, Amerikában ugyanis akkor ünneplik a népszerű képregény-sorozat megjelenésének tízedik évfordulóját.  

Az autót kizárólag négykerék-meghajtással árusítják majd, a Hyundai szerint azért, hogy az utasok minden terepen könnyen elmenekülhessenek az élőhalottak elől. A limitált szériás Tucson kizárólag fekete fényezéssel kapható, amelyhez kívül-belül vörös emblémák társulnak. A sorozat rajongói emellett különböző Walking Dead témájú matricákkal is feldobhatják autójukat.    


Belül fekete bőrülések fogadják az utasokat, ahol egy speciális zombi túlélőkészletben túlélő hátizsák és egy útmutató található a Tucson egyedi felszereléseit. Ezek közé tartozik a tetőtartó kereszttartói, sárvédők és méretre szabott szőnyegek és csomagtér tálca.

A Walking Dead csomag részeként egy 2,4 literes, 182 lóerős benzines motorral kapható az autó, amelyben a fentieken túl ledes hátsó lámpák, kétzónás automata klíma, HD rádió,  Blue Link telematikai rendszer, valamint egy olyan hétcolos navigáció is helyet kapott, amelyben Walking Dead grafikák is megjelennek.


A Hyundai Los Angelesben a Tucson mellett kiállította a nemrégiben bemutatott Veloster és Santa Fe átalakított változatait is.

Forrás: motortrend.com

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei