Ötmillió Hyundai készült Indiában


A Hyundai Motor India a közelmúltban jubileumhoz érkezett, hiszen Chennaiban elkészült az ötmilliomodik autó.

 A 2,7 milliárd dolláros összértékben megvalósított beruházással létrehozott autógyártás 15 év alatt az ország második legnagyobb autógyártójává tette a Hyundait, amely világszínvonalú termékeket vezetett az indiai autópiacra.   


A Tamil Nadu tartomány GDP-jéhez 4 százalékkal hozzájáruló HMIL 1996-os alapításától kezdődően jelentősen hozzájárult egész India gazdaságához is. piacvezető 46 százalékos exportpiaci részesedésével és 20,3 százalékos személyautó részesedésével a Hyundai India legszeretettebb és leginkább megbízható autómárkájává vált.  

A HMIL szociális részlegét, a Hyundai Motor India Alapítványt (HMIF) azért hozták létre, hogy fenntartható, kíméletes és hatékony módszerekkel támogassa a közösséget. Egyik programjuk keretében 1 millió fa ültetésére hívták fel a lakosságot a „Go Green” kezdeményezésük révén. Mostanáig a HMIF kb. 20 ezer fát ültetett.


„Az ötmillliomodik autó legördülése fontos mérföldkő a cég életében és egyben jelképezi a Hyundai elhivatottságát az indiai piac iránt.” – mondta a jeles alkalomból B. S. Seo, a HMIL vezetője. „Ebből a jeles alkalomból szeretném megköszönni értékes ügyfeleinknek, alapító partnereinknek, munkatársainknak, kereskedőinknek és beszállítóinknak támogatásukat és elkötelezettségüket. Figyelmünket továbbra is az indiai autóipar felé fordítjuk és folyamatos fejlesztéseinkkel világszínvonalú termékeket mutatunk be.” – tette hozzá.    


A jubileumi autó legördülésével egy időben a Hyundai 15 éves fennállását is megünnepelte Indiában, amely eseményen a Hyundai indiai nagykövete, a népszerű Shahrukh Khan színész is részt vett. Shahrukh Khan és a Hyundai kapcsolata Indiai egyik leghosszabb ideje működő nagyköveti szövetsége.

Forrás: globalpr.hyundai.com

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei