Különleges szériával készül a Hyundai a focivébére


A 2014-es brazil focivébé fő támogatójaként a Hyundai különlegesen gazdag felszereltségű i20 és i30 modelleket dobott piacra Európában.

A Hyundai immár 14 éve a FIFA hivatalos partnereként támogatja a világ különböző labdarúgó bajnokságait, amelynek jelentős szerepe van a koreai márka márkaértékének növekedésében és annak népszerűsítésében is. A Hyundai most egy különleges, limitált szériával hívja fel a figyelmet az eseményre, amelyet a márka legnépszerűbb i20 és i30 modelljeiből alakítottak ki. Közös bennük a rendkívül gazdag felszereltség, amely még tovább bővíthető a Go! Brasil Plus megvásárlásával.


Az i20 Go! Brasil változata a széria 85 lóerős 1,2 literes motorjával kapható 3 099 ezer forintos kedvezményes áron, vagyis alig többe kerül (+ 100 eFt) mint az eddig kínált alapváltozat. A Go! Brasil csomagban azonban az alapfelszereltségen túl tükörházba integrált irányjelzők, sötétített hátsó ablaküvegek, 15 colos könnyűfém felnik és ködlámpával is rendelkező LED nappali menetfények szolgálják a dizájnt, míg a funkcionalitásról a kormányról vezérelhető, Bluetooth kihangosítóval felszerelt rádió, bőrborítású kormány és sebességváltó, tempomat, automata fényszórók, távirányítóval felszerelt központi zár és riasztó gondoskodik. A mindössze 300 ezer forinttal többért kínált Go! Brasil Plus csomagban ezekhez hátsó elektromos ablakemelő, bőr kárpitozás, elektromos napfénytető és automata klímaberendezés is kapcsolódik.  


Az 1,4 és 1,6 literes hengerenkénti befecskendezésű benzinmotorokkal és a 110 lóerős 1,6 literes dízelmotorral rendelhető i30 Go! Brasil csak ötajtós kivitelben kapható, sorrendben 4 399 ezer, 4 649 ezer, illetve 5 199 ezer forintért. Az autóhoz a gazdag alapfelszereltségen túl magas fényű feketére fújt, elektromosan behajtható és irányjelzővel ellátott oldaltükrök, 16 colos aluminium keréktárcsák, sötétített hátsó üvegek és LED hátsó lámpatestek is járnak sőt, ezek mellett az autó megkapta az eddigi Premium kivitelek különleges, dupla krómos hűtőrácsát is. A belső térben kétzónás klímaberendezés, tolatást segítő rendszer, Bluetooth kihangosító, négy elektromos ablakemelő, automata fényszóró, esőérzékelős ablaktörlő és tempomat teszi még kényelmessé az utazást. A Go! Brasil Plus csomag 550 ezer forintos felárában pedig olyan további tételek szerepelnek, mint a 17 colos könnyűfém keréktárcsák és a panoráma napfénytető.      

A limitált szériás modellekhez csupán egyetlen extrát, metálfényezést lehet kérni, emellett azonban természetesen ezekre a modellekre is érvényes a Hyundai egyedülálló Tripla 5 szolgáltatáscsomagja, amely az öt éves általános garancia és az ugyanerre az időszakra érvényes országúti segélyszolgálat mellett egy évenkénti ingyenes átvizsgálást is tartalmaz.

A remek ár-érték aránnyal kínált i20 és i30 Go! Brasil változatokat egészen a brazil labdarúgó világbajnokság döntőjének lefújásáig lehet megvásárolni a Hyundai kereskedésekben.

Forrás: hyundai.hu

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei