A Dubai Autószalon Hyundai sztárjai


Az idén is megrendezésre került Dubai Autókiállításon a Hyundai HCD-14 Genesis koncepció bemutatkozása mellett számos más érdekességet tartott a közel-keleti látogatók számára a koreai márka.   

A lélegzetelállító tanulmányautó mellett bemutatták ugyanis a Hyundai Veloster turbóváltozatát, a 2014-es Centennial luxuslimuzint, valamint kiállításra került az i20 WRC is.


A Hyundai stand sztárját Jin Kim, a Hyundai Ázsia, Afrika és Közel Kelet régiójának igazgatója mutatta be, aki a mostanra rengeteg elismerésben részesült koncepcióról elmondta, innovatív optikai felismerő-rendszere és 3D gesztusértelmező funkciója bepillantást enged a Hyundai prémiummodelljeinek jövőbeli képességeibe.   

A tanulmány mellett ezen az eseményen tartotta premierjét a Hyundai Veloster Turbo is, amely tökéletes választás lehet azon fiatalok számára, akik nagy teljesítményű és stílusos sportautóra vágynak.


A Hyundai által felállított kiállító terület prémiumrészlegén pedig bemutatkozott az új 2014-es Centennial limuzin, amely minden lehetséges olyan kiegészítővel rendelkezik, amelyet az ügyfelek elvárnak egy prémiumkategóriás autótól.  Emellett kiállításra került az i20 WRC változata is, amellyel a márka jövőre visszatér a rali világbajnokság világába.   


Tom Lee, a Hyundai Afrikai és Közel-Keleti régiójának vezetője elmondta, hogy az idei szalon idejére a Hyundai értéke soha nem látott mértékben növekedett, amellyel a koreai gyártó a régió második legnagyobb márkájává válhatott.


„Azt szerettük volna elérni, hogy a látogatók valóban a Hyundai márka legjavát tapasztalhassák meg, így nagy örömünkre szolgál, hogy különlegességeket tudtunk nekik bemutatni. – tette hozzá Tom Lee, aki az eseményen a márka teljesítményéért átvehette a Közel-Kelet vezető szaklapja, a Sports Auto "Legjobb Autógyártó" elismerését.


Forrás: tradearabia.com

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei