Filmforgatáson a vadonatúj Hyundai Genesis


Németországban kapták lencsevégre a Hyundai vadonatúj luxusautóját, amelyet éppen egy reklámfilm forgatásához használtak.

A fotók alapján teljes körű képet kaphatunk az autóról, hiszen szinte minden oldalról sikerült éles, tiszta fényképeket készíteni a Hyundai vadonatúj Genesis modelljéről.


A 2015-ös modellévű Hyundai Genesis első kiképzése jóval merészebb, mint a mostani változat, hiszen hatalmas első hűtőnyílást és LED ködlámpákat is kapott az új autó. A meglesett példányon a Genesis szárnyalakos logója is felfedezhető, míg a fényszórókban elhelyezett LED nappali menetfények ugyanolyan stílusúak, mint a kifutó modellen.  


Az autó oldalnézetből a korábbinál hosszabbnak látszik, főképpen a C oszlopban megjelent ablaknak is köszönhetően,, míg az oldalvonal az első kerekektől a hátsó lámpáig lendületesen vezet. Hátul a Hyundai mérnökei a hátsó lökhárítóban vezették ki a négyszögletes dupla kipufogó csöveit, míg a hátsó lámpatestek nagyon hasonlítanak a jelenlegi Elantrán használt egységhez.  


A prototípuson ezenkívül látható egy két elemből álló panoráma napfénytető, valamint az ötküllős alufelnik. Összességében az új Genesis elődjénél jóval karakteresebb egyéniség lesz, ám a korábbi Hyundai modellekhez képest visszafogottabb képet mutat.


A 2015-ös Hyundai Genesis elsőként kapja meg a márka HTRAC összkerék-meghajtását, de elérhető lesz az automatikus vészfékező rendszer, illetve a magától felnyíló csomagtérajtó is. Az autót várhatóan november 26-án leplezik le Dél-Koreában.

Forrás: motortrend.com

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei