Csendesen frissült a Hyundai Verna Indiában


A nemzetközi piacokon kapható Accent és az Oroszországban is gyártott Solaris után a modell indiai változata, a Verna is frissült.

Az indiai piac kompakt szedán piacának listavezetője, a Verna többféle erőforrással és változatban immár két éve kapható Indiában, így mostanra vált esedékessé az autó kisebb átdolgozása annak érdekében, hogy az erősödő konkurencia mellett a Verna továbbra is megőrizze vezető pozícióját.


A változtatásoknak köszönhetően a Verna megjelenése és felszereltsége is módosult. Kívülről a Verna is megkapta a ledes nappali menetfénnyel felszerelt lámpákat, valamint újak a Grand i10-en is használt ötküllős alufelnik. Kívülről más változtatás nem történt, belül is csak annyi módosult, hogy megvilágítást kaptak az ablakemelő gombok és a kormányon található kezelőszervek.   

Költségcsökkentés miatt ezentúl az eddigi három helyett két fejtámla kerül hátra beépítésre és ugyancsak a magas költségeknek esett áldozatul az eddigi alufelnis kivitelek szintén könnyűfém pótkereke, amelyet acélfelnire cseréltek. Ennek is köszönhetően az új Verna ára nem változott, ahogyan a motorkínálat is a régi: 1,4 és 1,6 literes benzines és szintén ilyen hengerűrtartalmú dízelmotorok közül választhat az új Verna indiai vásárlója is.

Forrás: beforeitsnews.com

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei