A Hyundai Motor az Év Vállalkozása Oroszországban


A Hyundai Motor orosz szervezete, a Hyundai Motor CIS nyerte idén az autóipari szektor „2013-as Év Vállalkozása” díját.

Az egyik legnagyobb orosz médiacsoport, az RBC Holding az Orosz Föderáció Kereskedelmi Kamarájának támogatásával december közepén az autóipari szektorban kiemelkedő teljesítményéért a Hyundai Motor CIS vállalat számára ítélte oda a 2013-as Év Vállalkozása díjat.


Az 1999-ben alapított „Év Vállalkozása” díj célja az, hogy felhívja az orosz közvélemény és a nemzetközi üzleti világ figyelmét az orosz piacon tevékenykedő vállalatok sikeres működésére és a gazdaság élénkítésével elősegítse a lakosság jólétét.

A Hyundai Motor CIS immár hat éve tevékenykedik Oroszországban és 760 ezer Hyundai gépkocsi eladásával ezalatt az orosz piac egyik vezetőjévé emelkedett. A Hyundai Motor kizárólag az orosz piac igényei alapján kifejlesztett Solaris modellje már a bevezetésének hónapjában az orosz piac slágerévé vált, amelyből 33 hónap alatt több mint 300 ezret sikerült értékesíteni.


A Hyundai Motor CIS lenyűgöző értékesítési eredményén túl a díj a vállalat társadalmi felelősségvállalási tevékenységét és is elismeri valamint kiemeli a Hyundai azon erőfeszítéseit, amelynek eredményeként a márka a leginkább szerethető márkává kíván válni az országban. A Hyundai Motor CIS ugyanis aktívan részt vesz az orosz társadalmi életben, így a számos helyi programmal segíti elő a vállalat „Változtassunk együtt a világot!” globális programját.

Forrás: globalpr.hyundai.com

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei