A legkeresettebb 5 modell között a Hyundai Grand i10 Indiában


Hatalmas siker az új Grand i10 a Hyundai indiai kínálatában, hiszen néhány hónappal a bevezetést követően a modell már az öt legjobban fogyó autó közé került.

Az idén szeptemberben bemutatott új Hyundai Grand i10 modellnek csupán kilencven napra volt szüksége ahhoz, hogy 33 ezer darabot is meghaladó megrendelés-állományával bekerüljön India öt legkeresettebb modelljei közé.

A Hyundai tájékoztatása szerint a kereskedésekben 124 ezer érdeklődő járt, a kereskedésekben pedig több mint 165 ezer fő vett részt tesztvezetéseken. Az érdeklődők leginkább nagyobb és kisebb városok fiataljai voltak.


A prémium minőségű Grand i10 olyan kiegészítőkkel is rendelhető, amelyek eddig nem voltak megszokottak a kategóriában, így a siker nem meglepő. A Grand i10-hez rendelhető 1 GB belső memóriával rendelkező 2 DIN méretű audioegység, kéttónusú belső tér, nyomógombos indítás, bluetooth, stb.

„Köszönjük és nagyra értékeljük a Hyundai márka vásárlóinak bizalmát, amellyel a Grand modellt ilyen nagy sikerhez segítették Indiában.” - mondta Rakesh Srivastava, a Hyundai Motor India értékesítési és marketingosztályának vezetője. „A Grand modell magasra emelte a lécet mindazzal a minőséggel, felszereltséggel és technológiával, amellyel ilyen rövid idő alatt értéket teremtett. Elkötelezetten dolgozunk azon, hogy a működési hatékonyság javításával csökkentsük az óriási kereslet által generált hosszú várakozási időt.”

Forrás: motoroids.com

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei