Előbb a Hyundai Genesis technológiája mutatkozik be Amerikában


A Hyundai a januári Detroiti Autószalonon leplezi le vadonatúj Genesis luxuslimuzinját, ám még az esemény előtt bepillantást enged a modell fejlett technológiájába.

Az amerikai leleplezés előtt egy héttel azonban az érdeklődők már be is ülhetnek az autóba a PepCom technológiai szakkiállításának (CES) előestéjén rendezett partin, ahol a szaksajtó csupán az autó belső formavilágát és annak technológiáját tekintheti meg. Miles Johnson, a csatlakoztatott autó projekt PR felelőse elmondta, hogy az autó karosszériája még be lesz csomagolva, így a formavilágot a látogatók nem láthatják.

Ez annál is inkább furcsa, hiszen az autót Dél-Koreában gyakorlatilag már bemutatták, a hivatalos képek már bejárták a világsajtót, sőt, néhányan már ki is próbálhatták a 2015-ös Genesist. Nyilvánvalóan az érdeklődés folyamatos fenntartása, növelése a Hyundai célja ezzel az akcióval.


A Hyundai új luxuslimuzinjának belső tere és fejlett infotainment rendszere azonban bizonyosan felkelti a szakújságírók érdeklődését, hiszen ebben a modellben mutatkozik be a márka továbbfejlesztett Blue Link rendszere, amelyhez intelligens asszisztens, teljesen átdolgozott információs központ és mozdulatalapú funkcióelérés is társul.  

Forrás: torquenews.com

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei