Második helyen végzett a Hyundai az Auto Bild minőségjelentésében


A Hyundai Motor bejelentette, hogy az idén másodikként végzett a német Auto Bild magazin éves minőségjelentésében.

A magazin 2013-as jelentésében 20 olyan autógyártót – köztük a Volkswagen, Toyota, a Hyundai és a Kia márkákat – értékelt, amelyek Németországban kaphatóak. Az Auto Bild ezen felül az olyan nagyobb volumenben gyártó luxusmárkákat is megvizsgálta, mint a BMW, Mercedes és az Audi.

Az Auto Bild 2001 óta minden évben kiadja minőségi összefoglalóját, amelyben idén a Hyundai a Toyota mögött végzett az általános minőség és vásárlói elégedettség tekintetében. A jelentés szerint a Hyundai igen magas pontszámot szerzett a vásárlói elégedettség terén, amely a minőség egyik fő mutatója. A Hyundai mögött holtversenyben a harmadik helyen végzett a Mercedes-Benz és a Mazda, míg a Kia a BMW, az Audi, a Honda és a Skoda márkákkal együtt a hatodik helyen végzett.  

Az Auto Bild az autótulajdonosok visszajelzései alapján állítja össze listáját, amelyben az karbantartási igény, a garancia, a visszahívási adatok, a tartóssági és a részletes tesztek is helyet kapnak.  


A Hyundai az utóbbi időszakban rendkívül nagy hangsúlyt fektetett a minőségellenőrzésre, amely mellett a különböző piacokra az adott régiónak megfelelő modelleket kínál. Így az Európában értékesített Hyundai modellek nagy részét a Németországban, Rüsselsheimben található fejlesztőközpont mérnökei tervezték és a Csehországban és Törökországban található üzemekben gyártják.  

A legújabb Genesis prémium limuzin és a következő Sonata modellt a Nürburgring versenypályáján is lencsevégre kapták, ahol a világ legjobb autógyártói közül jó néhány rendelkezik tesztközponttal azért, hogy minél tökéletesebb autókat tudjanak bemutatni a közönségnek.   


Forrás: yonhapnews.co.kr

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei