Jövő februárban mutatkozik be a Hyundai Santa Fe Indiában


A Hyundai a hírek szerint jövő év februárjában mutatja be a Santa Fe terepjáró legújabb változatát az indiai piacon.

A nagyméretű, hétszemélyes új Hyundai Santa Fe valószínűleg az Indiában nagy népszerűségnek örvendő Toyota Fortuner modellnél olcsóbban lesz megkapható, amelynek érdekében az új változatot teljes mértékben Indiában gyártják majd. Az előző Santa Fe ugyanis éppen azért bukott meg a piacon, mert árban nem tudta felvenni a versenyt a konkurensekkel.

A korábbi változatnál jóval formásabb és modernebb új Santa Fe modell elsőkerék-meghajtásos és alapfelszereltségű dízelváltozata körülbelül 22 ezer rúpiáért lesz majd kapható az országban, amelyben akár az automata váltómű is megtalálható lehet. Az összkerékhajtású változat azonban állítólag kizárólag automatikus váltóval kerül majd forgalomba, amely mellett az is biztosnak tűnik, hogy Indiában kizárólag a 2,2 literes, 195 lóerős dízellel árusítják majd az autót.   


A külső mellett a belső tér is minden tekintetben sokkal modernebb lesz, mint az elődben volt, így jobb minőségű anyagok, finomabb kidolgozás és magasabb felszereltség jellemzi majd az új verziót. Ezen felül az új modell megőrzi az előd erényeit, vagyis tágas, komfortos marad jó vezethetőséggel, kezelhetőséggel.  

Jövőre a Santa Fe mellett megjelenik a kínálatban a Grand i10-re épülő, négy méternél is rövidebb lépcsőshátú, valamint a vadonatúj i20. Előbbi jövő év májusában, júniusában, míg utóbbi az év második felében, augusztus, szeptember környékén várható.

Forrás: overdrive.in

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei