Tavasszal érkezik az új Hyundai Sonata


Habár nemrég az új modellévre kissé felfrissült, ez sem mentheti meg a Hyundai Sonatát a teljes modellváltástól, amely 2014 áprilisában mutatkozik majd be.

John Krafcik, a Hyundai Motor America vezetője nyilatkozott egy nemrég megrendezett sajtótájékoztatón, ahol bejelentette, hogy a vadonatúj, 2015-ös modellévű Hyundai Sonata a jövő év áprilisában megrendezendő New York-i Autószalonon mutatkozik majd be a nagyközönségnek.   

A Sonata egyike azon három stratégiai modellnek, amelyet a Hyundai a jövő év első felében bemutatni tervez. Először ugyanis januárban Detroitban leplezik le a Genesis luxuslimuzint, majd később megjelenik a piacon a Hyundai üzemanyagcellás modellje is.

A jelenleg futó Sonata idős kora ellenére a mai napig igazán jól szerepel az amerikai piacon. Krafcik elmondta, hogy jelenleg a Sonata átlagos készlete 42 napra elegendő, amely jóval alacsonyabb, mint a konkurenciánál. A nemrég bevezetett frissített változattal a Hyundai célja fenntartani ezt az érdeklődést az autó iránt, amíg az új modell jövőre meg nem jelenik.

Forrás: autoblog.com

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei