Krafcik távozik a Hyundai éléről


A Hyundai Motor America bejelentette, hogy John Krafcik, a vállalat eddigi elnök-vezérigazgatója január 1-ével átadja helyét a HMA jelenlegi értékesítési alelnökének, David Zuchowskinak.  

Krafcik vezetése alatt a Hyundai igazi sikerpályára állhatott, amelynek eredményeként a koreai autógyártó a másodlagos autómárkából kevesebb, mint egy évtized alatt új, stílusos modellekkel és új piacokra lépéssel komoly vetélytárssá emelte a Hyundait. „A Hyundai Motor Company nevében szeretnénk megköszönni John jövőképpel rendelkező vezetési stílusát és a vevőelégedettségre törekvését, amelynek eredményeként a Hyundai rekordszintű eladásokat érhetett el az elmúlt öt évben.” – mondta Im Tak Uk, a Hyundai Motor Company ügyvezető alelnöke.   

„Hatalmas kiváltság és megtiszteltetés, hogy az elmúlt öt évben a Hyundai Motor Americát vezethettem, és biztos vagyok abban, hogy Dave sikeres vezetésével a márka tovább bővülhet a következő években.” – mondta Krafcik a sajtóközleményben. „Az üzletág legjobb és legtehetségesebb munkatársai dolgoznak nálunk, akik elhivatott és tehetséges kereskedőhálózatot tudhatnak maguk mögött.”


Zuchovski 2007 óta vezeti alelnökként a Hyundai Motor America értékesítési részlegét, miután a 33 évet töltött az autóiparban a Fordnál és a Mazdánál. „Megtiszteltetéssel és izgatottan veszem át a Hyundai Motor America vezetését, a következő időszakban John remek örökségére építve és a legfontosabbra koncentrálva – a legjobb minőségre, a legbiztonságosabb olyan modellekre építve, amelyeket a vevők imádnak.” – mondta Zuchovski.

Egyelőre nem tudni, hogy Krafcik lépése önkéntes volt-e, mivel nem helyezték át más pozícióba sem.

Forrás: autoblog.com

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei