Vásárlói értékelésekkel bővült a Hyundai honlapja


A Hyundai angol képviselete bejelentette, hogy a Reevoo céggel közösen vásárlói értékelésekkel és véleményekkel bővítették a márka internetes oldalát.  

Minden angol Hyundai tulajdonos mostantól elmondhatja a vállalat leendő ügyfeleinek véleményét. Ezzel a Hyundai weboldalán található értékelési rendszeren keresztül a márka egyes modelljei iránt érdeklődők megnézhetik a kiválasztott modell mellett korábban döntött ügyfelek értékelését, véleményét.  

„A Hyundai saját felmérése szerint a vásárlók háromnegyede elolvassa a felhasználók tapasztalatairól szóló véleményeket, mielőtt megvásárolná autóját.” – mondja Anrew Cullis, a Hyundai Motor UK marketingigazgatója. 


„Mi is ezért választottuk a Reevoo értékelési rendszerét. Ezekkel a független véleményekkel a leendő ügyfeleinknek minden lényeges információ rendelkezésére áll a döntés meghozatalához. Ezen túlmenően nekünk, autógyártónak is fontos, mit gondolnak termékeinkről a felhasználók, így fejleszteni tudjuk azokat a területeket, ahol még hiányosságok mutatkoznak.”- tette hozzá Cullis.

A vélemények mellett a Hyundai arra is lehetőséget ad, hogy egy érdeklődő közvetlenül is megkeressen egy tulajdonost, hogy őszinte, cenzúrázatlan véleményt kapjon az általa kiválasztott modellről.  

Forrás: hyundaipressoffice.co.uk

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei