Minden rekordot megdöntött a Hyundai Ausztráliában


A Hyundai Motor Australia az év végén átadott Santa Fével új értékesítési rekordot állított fel.

A Sydneyben működő Suttons Arncliffe márkakereskedésben Chloe Brookman részére átadott Hyundai Santa Fével a Hyundai Motor Australia új értékesítési rekordot állított fel, ugyanis ezzel az autóval együtt 2013. december közepéig 91 537 darab Hyundai modellt adtak el a kontinensen, amely a koreai márka 27 éves ausztrál történetének legnagyobb mennyisége.  

„Ez egy kiváló eredmény a Hyundaitól, amely egy rekordévet zárt – ezen túlmenően erős pozíciót jelent a 2014-es évkezdethez.” – mondta Damien Meredith, a Hyundai Motor Company Australia értékesítési vezetője. „Jövőre pedig még magasabb értékesítési célokat tűzünk ki magunk elé.” – tette hozzá.


A Sutton Arncliffe Hyundai márkakereskedés szintén értékesítési rekordot ért el 2013-ban, hiszen az értékesített mennyiség átlépte az ezer darabot. A Hyundai franchise négy éve történt megszerzése óta ez rekordteljesítményt jelent.

„Többre van szükség egy ilyen rekordhoz, mint csupán jó termékre.” – folytatta Mr. Meredith. „Országos márkakereskedői hálózatunk kivételes, így gratulálok azon kereskedéseknek is, akik ebben a nehéz évben továbbra is kiemelkedő figyelmet fordítottak nemcsak az eladásokra, de a vevőszolgálat munkájára is.”

2013. során a Hyundai Motor Company Australia folytatta 18 hónapos folyamatos értékesítési növekedését, így novemberben harmadik helyen végzett az eladási statisztikában a személyautók kategóriájában.

Forrás: hyundai.com.au

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei