Új cég forgalmazza a Hyundai márkát a Kanári-szigeteken


Idén novembertől a Corauto Canarias szerezte meg a Hyundai márka importjogát a Kanári-szigeteken és Melilla független városában.

Az új importőr célja, hogy a koreai márkát megillető méltó pozícióba emelje a Spanyolországhoz tartozó szigetcsoporton is. Elképzelésük szerint három éven belül a szigetek öt legnépszerűbb autómárkája közé kívánják fejleszteni a Hyundait, vagyis 2016-ra mintegy 2 300 autó eladásával számolnak. Előzetes terveik szerint jövőre ennél jóval szerényebb, 1 200 autó értékesítését irányozták elő, ám hosszabb távon nem elképzelhetetlen az évi 3 ezer autó eladása sem, amellyel akár 8 százalékos piaci részesedést is képesek lennének szerezni.

Az értékesítést nagyban elősegítheti a Hyundai két legfrissebb modellje, az új i10 és a megújult ix35 is. Emellett jövőre érkezik a megújult Elantra, a vadonatúj i20, valamint bevezetik az i40 sorozatot és a Santa Fe hobbiterepjárót is.

A 14 fős importőri szervezet jelenleg hét márkakereskedéssel áll kapcsolatban, ám ezek számát még az év végéig 15-re kívánják fejleszteni. A két legnagyobb kereskedés Tenerife és Gran Canaria szigetén található.

Forrás: abc.es

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei