Koreában megjelent a Hyundai Genesis Coupe új változata


A Hyundai többi típusához hasonlóan a Genesis Coupe is megújulva kezdi az új modellévet, amelynek célja, hogy fenntartsa az érdeklődést a modell iránt egészen a 2015. végén vagy 2016 elején várható utód érkezéséig.

A módosítások jelenleg még csak a dél-koreai piacon kapható Genesis Coupe modelleket érinti, de a módosítások egy része minden bizonnyal hamarosan a nemzetközi piacon kapható modelleken is megjelenik majd.  


Az új modellévre az élvezetesebb utazás érdekében a 2,0 literes, turbófeltöltős Genesis Coupe modellek (a Velosterhez hasonlóan) hanggenerátort kapnak, de megjelent a navigációs rendszer képernyőjén elérhető tolatókamera, a visszagurulás-gátló, elektronikusan behajtható tükrök és új 19 colos alufelnik, amelyekhez defekttűrő Bridgestone gumik is járnak.


Miközben a motorok változatlanok, a mérnökök javítottak a manuális váltó mechanizmusán, amely mostantól még jobb váltási pontossággal és kevesebb hanggal kapcsolható. Ezenkívül teljes alvázborítást is kapott az új Genesis Coupe, amelynek célja egyrészt a légellenállás javítása, illetve a korrózió és koszvédelem.    

Forrás: thekoreancarblog.com

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei