Még a Top Gear is díjazta az új Hyundai i10-et


A BBC neves autós magazinja, a Top Gear idei díjátadóján az új generációs Hyundai i10 modellnek ítélte az „Év Vétele” díjat.

A Top Gear autós magazin 2014 januári számában jelentette be a kategóriák győztes modelljeit, amelyben az új Hyundai i10 igazán rangos és neves hétköznapi és egzotikus autók társaságába került, mint az egyik legnagyobb hatást kiváltó 2013-as modell.  

A BBC Top Gear magazinjának szerkesztőiből álló bírák egyhangúan az új Hyundai i10 modell mellett voksoltak azért, mert a Hyundai egy olyan kisautót ad a vásárlóknak, amelynek költségei valóban kisautósak, ám a használóknak nem kell kompromisszumot kötniük a finom kidolgozás, komfort és kidolgozási minőség terén.


„A vásárlók ugyan luxusra és különböző kütyükre vágynak, de emellett finom kidolgozást is szeretnének.” – mondta Piers Ward, a Top Gear magazin szerkesztője. „Az i10 teljes mértékben ár-értékarányos modell, amelynek kidolgozása is példás. Emellett remekül néz ki, kényelmes és tágas, így méltóképpen vált győztessé.”

„Nagy örömünkre szolgál, hogy az új Hyundai i10 modellt a Top Gear magazin is elismerte.” – mondta Tony Whitehorn, a Hyundai Motor UK elnök-vezérigazgatója. „Az i10 az előd sikerességére építkezik, ám annál kifejezőbb, stílusosabb formában, amelynek része a finomabb kidolgozás, minőség, biztonság, nagyvonalú kiegészítők és a valódi érték. Az autó már nem egy egyszerű városi kisautó, hanem egy annál magasabb kategóriát képviselő modell.”    

Forrás: hyundaipressoffice.co.uk

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei