Hajléktalanokat segítő program a Hyundai támogatásával


A Hyundai angol képviselete a „Karácsonyi Válság” kampány keretein belül autókat és személyzetet biztosít a hajléktalanok megsegítésére.   

Az országos „Karácsonyi Válság” kampányban 9 ezer önkéntes vesz részt, akik menedéket, orvosi ellátást és érzelmi támogatást nyújtanak a Londonban élő több mint 800 hajléktalan számára, amely mellett további ezreknek próbálnak segítséget adni. Az elmúlt két évben kb. 6 ezer ember töltötte utcán az ünnepeket, amely 62 százalékkal több, mint korábban.


A Hyundai 15 autóval és annak személyzetével segíti a londoni szervezet munkáját. A hadrendbe állított Santa Fék, i40-esek és i30-asok élelmet visznek a rászorulóknak, de a hajléktalanok szállításáról is gondoskodnak.  

„A hajléktalanság hihetetlenül elszigetelt és magányos élmény, amely különösen karácsonykor nehéz.” – mondta Leslie Morphy, a kampány vezetője. „Miközben a családok és barátok a karácsonyi vacsorához készülődnek, nyomorúságos élmény lehet ez azoknak, akik kint, a hidegben élik ezt át. A „Karácsonyi Válság” program az egyetlen esély, hogy önkénteseink és partnereink, így a Hyundai is összejöjjenek és immár négy évtizede közös erővel segítsenek a rászorulóknak. A hontalanok számának növekedésével minden eddiginél nagyobb szükség van a segítségünkre.” – tette hozzá.

Forrás: motorward.com

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei