Egyre többen látogatják a Hyundai Motor Stúdióját


A Hyundai Motor márkaélmény-központjaként tavasszal megnyitott Hyundai Motor Stúdiója egyre több látogatót vonz.

A Hyundai Motor még a tavasszal nyitotta különleges élményközpontját Szöul elegáns Gangnam városrészében, ahol a többemeletes Hyundai Motor Stúdiót hónapról hónapra több látogató tölti meg. közülük többen a második emeleti kávézóban isszák meg napi kávéjukat vagy hosszasan töltik el idejüket a könyvtár egyik érdekes könyvét lapozgatva.    


A Hyundai Motor legújabb létesítménye ugyanis jóval több, mint egy egyszerű bemutatóterem, hiszen célja szerint új szintre emeli a márkaélmény fogalmát azáltal, hogy nemcsak az autókat mutatja be, de a nézelődök megtapasztalhatják az autózáshoz kötődő kultúrát, művészetet és életstílust is.


A fentiek jegyében a létesítmény első emeletén a járművek által inspirált művészeti alkotások kaptak helyet, amelyeket a második emeleti könyvtár és kávézó jól kiegészít. A Stúdió harmadik és ötödik emeletei között kaptak helyet a Hyundai főbb modelljei, köztük a Grandeur és a Genesis, és még ezeken a szinteken is különböző szórakoztató programokat és kényelmes pihenést, kikapcsolódást nyújtó lehetőségek kaptak helyet, többek között egy fantasztikus játszóház is várja a legfiatalabb autórajongókat.  


„Számtalan irodai dolgozó látogat meg minket az ebédszünetben” – mondja a Stúdió egyik alkalmazottja. „Átlagosan 200 vendégünk van hétköznapokon, míg hétvégenként ez a szám 500-600-ra is emelkedik.”   

Forrás: koreaittimes.com

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei