Koreában felfrissült a jubileumi Hyundai Elantra


A Hyundai bemutatta a népszerű Avante modell 2015-ös változatát, amelynek kényelmi és biztonsági felszereltsége még inkább illeszkedik a vásárlók igényeihez.  

A nemzetközi piacon Elantra néven forgalmazott modell az első helyben gyártott olyan autó, amelyből több mint tízmillió darabot értékesítettek világszerte, így a mostani fejlesztések tovább fokozzák az Avante értékarányosságát.


A 2015-ös Avante kívülről egyáltalán nem változott, a módosítások elsősorban az autó belső kialakítását és felszereltségét érintik. Mostantól minden változathoz szériában jár a guminyomás-érzékelő, a visszagurulás-gátló, első parkolóradarok, míg a kényelmet állítható középső kartámasz, a hátsó kartámasz mögött síalagút és bőrülések fokozzák. Az Avante jubileumának megünneplésére egy „10 Million Limited” kivitelt is pacra dobtak, amelyben 4,2 colos supervision műszeregység és hűthető első ülések is megtalálhatóak.    


A Hyundai közleményében hozzátette, hogy bár lényeges elemekkel bővült az Avante szériafelszereltsége, annak „Smart” alapkivitelének ára csupán 150 ezer wonnal (kb. 35 eFt), míg a magasabb szintű „Modern” változata 200 ezer wonnal (kb. 45 eFt) drágult. Ezzel együtt az 1,6 literes alapváltozatért 15,6 millió wont (kb. 3,6 mFt), míg a teljesen felszerelt 2,0 literes benzines Avante Coupé változatért 20,4 millió wont (kb. 4,7 mFt) kérnek Dél-Koreában.  

Forrás: yonhapnews.co.kr

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei