Már Mexikóban is kapható a Hyundai Sonata


A Hyundai Motor Mexico eddig csupán három modellt forgalmazott újraszervezett hálózatában, amelyben mostantól már a vadonatúj Sonata is helyet kapott.  

A Hyundai Motor Mexico csupán fél éve működik az országban és eddig csupán három modellből állt a cég kínálata: az i10, az Elantra és az ix35 képezték a kínálatot. Ez azonban mostantól kibővült, ugyanis bemutatkozott a vadonatúj, hetedik generációs Sonata is.

A Folyékony Szobrászat 2.0 stílusjegyeit magán viselő új Sonata így a kínálat csúcsát képviseli Mexikóban, ahol 2,4 literes, négyhengeres motorral érkezik, amelynek teljesítménye 185 lóerő, amelyet hatfokozatú automata váltóval párosítottak össze.   


A mexikói vásárlók életre szóló partnereként a Hyundai már alapfelszereltségében is gazdagon ellátta a Sonata modellt, így alapáron jár az autóhoz a tolatókamerával ellátott 5 colos érintőképernyő, a 7 légzsák, elektromos fékerőelosztó, de a jobban felszerelt kivitelekben panoráma napfénytető is megtalálható. Ezekkel a kiegészítőkkel a Hyundai Motor Mexico olyan egyedi értéket kínál vásárlói számára, amelyek meghaladják elvárásaikat.   

A mexikói piacra összesen négyféle felszereltségben érkezik az új Sonata: GLS, Premium, Limited és NAV Limited változatban, amelyek ára 313 990 (kb. 5,6 mFt) és 394 900 Peso (kb. 7,1 mFt) között mozog.

Forrás: autopistas.com.mx

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei