Felfrissítették a Hyundai Accent amerikai kínálatát


A Hyundai megkezdte a külsejében csupán diszkréten megváltozott Accent 2015-ös változatának amerikai forgalmazását, amelynek felszereltségén tovább javítottak.

A 14 745 dolláros indulóáron kapható 2015-ös Hyundai Accent ötajtós sport és GLS lépcsőshátú kivitele kívülről alapáron adott új mintázatú 16 collos kerekeiről, valamint kissé átrajzolt hűtőrácsáról ismerhető fel, míg a jobban felszerelt GLS és GS modellekben más a fényszóró kialakítása is. A GLS modellek hátsó lámpája más rajzolatot kapott, de három új külső fényezés is rendelhető az új modellhez.


A GLS és GS belül új kialakítású, immár a küllső hőmérsékletet is mutató LCD kijelzőt kapott, de újak három elérhető színben (bézs, szürke és fekete) rendelhető kárpitok mintázata is.


A 2015-ös Accent GLS mostantól 600 dollárért kiegészíthető a kormányról állítható rádiót, sebességszabályozót, telefon kihangosítót, tárolóval ellátott, csúsztatható középső kartámaszt és négy irányban állítható kormánykereket tartalmazó Popular Equipment csomaggal.


A motortérben viszont nem történtek változások, így az új modellévben is az 1,6 literes 137 lóerős benzinmotor mozgatja az Accentet, amelyhez hatfokozatú manuális váltó jár. Az autó fogyasztása városban így 8,7 liter, míg városon kívül 6,2 liter 100 kilométeren.

Forrás: carscoops.com

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei