Testreszabott raktérmodulokkal érkezik a Hyundai új haszongépjárműve


A Hyundai szeptember végén mutatta be vadonatúj H350 kisteherautóját, amelyhez egy német járműspecialista készít praktikus raktér-kiegészítőket.

A Hyundai Motor Deutchland szeptember 24-én a hannoveri IAA Haszongépjármű-kiállításon tartotta a H350 modelljét, amellyel együtt a cég újult erővel veti bele magát a 3,5 tonnáig terhelhető kisteher-gépjárművek szegmensébe. A H350 iparág-specifikus kialakítását a Hyundai a járműfelszereléseket gyártó Bott cégre bízta.  


A bemutató során nemcsak a Hyundai új modelljét ismerhették meg a kiállítás látogatói, de egyben megtekinthették a Bott vállalkozás által a modellhez kialakított kiegészítők széles választékát is. Ezek között megtalálható teljes padlóvédelem, rakományrögzítők, valamint a Bott Vario szerszámtároló széleskörű elemei. Ugyanilyen felszerelések mostantól a H-1 Cargo modellhez is elérhetőek.

„A haszongépjárművek szegmensébe belépésünk sikerességéhez számítunk az évtizedes tapasztalatokkal és rendkívüli rugalmassággal rendelkező partnerünkre a Bott cégre” – mondta Offenbachban Steffen Dittmar, a Hyundai Vállalati ügyfeleinek ügyeiért felelős vezető.  


A Hyundai az IAA kiállításon zárt és buszváltozatban is bemutatta a H350 modellt. A jövő év elejére tervezett piaci bevezetés során ezek mellett platós változatban is elérhetővé válik az új H350. A Bott cég különböző szerszámmodulokat készített a H350 Cargo és a H-1 Cargo változatokhoz, amelyek mellett egyéb testreszabott berendezéseket is készítenek majd egyéni igények szerint. A Bott vállalat a jármű- és vállalati berendezések nemzetközi fejlesztője és gyártója mostantól már a H-1 modell egyéni raktér-kialakítását is vállalja.     

Forrás: hyundai-presselounge.de

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei