Harmadszor is kitüntették a Hyundai zászlóshajóját


Az amerikai AutoPacific és az IntelliChoice autóipari kutatóintézet Motorist Choice Award Népszerű Életstílus Luxusautó kategóriájában immár harmadik éve a Hyundai Equus diadalmaskodik.

A Hyundai zászlóshajójaként az Equus modelljével több mint 92 ezer felhasználó összességében elégedett és méltatták alacsony üzemeltetési költségei miatt is, így nem véletlenül kapta ez a modell a legmagasabb pontszámokat az értékelésben.


„A Motorist Choice Award mindig is fontos, hiszen az a valódi tulajdonosok visszajelzéseire épül” – mondja Mike O’Brien, a Hyundai Motor America terméktervezési és vállalati alelnöke. „Ez az elismerés újabb bizonyíték arra, hogy a Hyundai elkötelezetten fejleszt és gyárt olyan magas minőségű termékeket, mint az Equus, amely a vásárlói elégedettség és a luxusszintű autózás élményeit biztosítja a tulajdonosa számára.”

A Motorist Choice Award az AutoPacific újautó-vásárlói elégedettségi felmérésének és az IntelliChoice tulajdonosi költségadatainak felhasználásának kombinációjával dolgozik. A két társaság ezután az adatok alapján kialakítja a Népszerűű és a Prémium márkák csoportjának nyerteseit. A módszer alapján kialakul a legjobbak listája, amely modellek igazodnak a vásárlók igényeihez, elégedettek velük és értéket hordoznak.


Az Equus sikeresen versenyez a világ legjobb luxusautóival, ez a díjnyertes modell 5,0 literes V8-as benzinmotorja 429 lóerős teljesítményéhez nyolcfokozatú automata váltó csatlakozik, amely biztosítja nemcsak az autó teljesítményét és kifinomultságát, de kiváló elégedettséget és élményeket is nyújt vezetőjének.  

Forrás: hyundainews.com

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei