Limitált szériával készül a Hyundai a télre


A Hyundai hazai importőre négy különlegesen összeállított ix35 modellel készült azok számára, akik ezzel a városi terepjáróval kívánnak nekivágni az idei tél viszontagságainak.

Ahogyan egyre rövidülnek a nappalok és a napi átlaghőmérséklet is egyre alacsonyabbra kúszik fel, egyre biztosabbak lehetünk abban, hogy idén sem marad el a tél. A kedvezőtlenebb időjárási és útviszonyokra felkészülve a Hyundai idén népszerű ix35 hobbiterepjárójának kínálatát limitált Winter szériás modellekkel gazdagította, amelyek felszereltségét olyan extrákkal, többek között téli gumikkal, első-hátsó ülésfűtéssel vagy navigációval egészítette ki, amelyek jó szolgálatot tesznek a téli mínuszok közepette.


Összesen négyféle verzió közül válogathatnak a Winter szériával kacérkodók, amelyek közül már az alapot jelentő Life Plus Editionben megtalálható az első-hátsó ülésfűtés, a bőrbevonatú multifunkciós kormánykerék, a telefonkihangosító, a tolatóradar és a tempomat, amelyekhez az importőr még egy Parrott Asteroid navigációs rendszert is ad az 1,6-os benzines 5,6 millió Ft-os, illetve az 1,7-es dízelváltozat 6,4 milliós akciós árért.


Továbblépve, a csak 1,6 literes benzines erőforrással, 6 149 eFt-ért választható Go!Winter Edition a fentieken túl esőérzékelős ablaktörlőket, automata fényszóróvezérlést, első szélvédő-jégmentesítést, fényre sötétedő belső visszapillantó tükröt, Bi-xenon fényszórókat és hővédő üvegezést kapott, de a hóval frissen beborított város menetrendszerű dugóiban ácsorgás bosszúságait a kizárólag itt kapható ISG motorleállító rendszer enyhítheti. A Go!Winter és a Life Plus Edition vevői az autókra szerelt Hankook téli abroncsokkal nyugodtan nekivághatnak akár a rövidebb, akár a hosszabb téli utazásoknak.


A Life Plus szintre épülő ix35 Winter Comfort Edition változatban már gyári navigációs rendszer került beépítésre, amelyek mellett a Life Plus extrái mellé esőérzékelős ablaktörlőket, az automata fényszóróvezérlést, a hangvezérléses telefonkihangosítót, valamint itt már kétzónás automata a légkondicionáló berendezést is összeválogattak. A Winter Comfort változat 1,6-os benzinmotorral (a Go!Winter változattal megegyezően) 6 149 ezer Ft-ért, míg az 1,7 literes CRDi dízelváltozat 6 949 ezer Ft-ért vihető haza.


A téli limitált széria csúcsán a Winter Luxury Edition áll, amely kizárólag a 184 lóerős 2,0 literes CRDi dízelmotorral és összkerékhajtású kivitelben érhető el. A 8 749 ezer forintos akciós árért az összes fenti tétel mellett a hatfokozatú automata sebességváltó, hővédő üvegezés és panoráma napfénytető, valamint a magasfényű külső tükörborítások is hozzátartoznak. 


A fenti felsoroltak mellett természetesen az összes ix35 Winter Edition modellhez teljes biztonsági ellátmány is tartozik, amelyhez a hat légzsák, a menetstabilizálót is magába foglaló járműstabilitás-kontroll, a vontatmánystabilizáló, a lejtmenetvezérlő és a visszagurulás-gátló is ugyanúgy hozzátartozik, mint a Hyundai páratlan garanciális szolgáltatáscsomagja a kilométerkorlát nélküli ötéves garanciával, segélyszolgálattal és évenkénti átvizsgálásokkal.

Forrás: hyundai.hu

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei