A Hyundai ix35 az év legjobb flottaautója


A Hyundai stílusos és sokoldalú ix35 hobbiterepjáróját az angol BusinessCar magazin az idei BusinessCar díjátadón a „2015 Legjobb Crossovere” díjával jutalmazta.

„Az ix35 jól szemlélteti, mekkora előrelépést tett a Hyundai a termékjellemzők, a minőség, az érték és forma terén és bemutatja, hogy a márka mára elfogadottá vált” – mondja Paul Barker, a BusinessCar magazin szerkesztője. „Ezt a díjat a BusinessCar magazin olvasói ítélik oda, akik nyilván elismerik egy vállalat tehetségét, amely gazdaságosságban, elégedettségben és fenntartási költségekben felveszi a versenyt a már régebben bejáratott üzleti flottamárkákkal is.”  


A BusinessCar olvasói dicsérték az ix35 kiváló értékét és nagyvonalú felszereltségét, jó hajtásláncait és kifinomultságát. A szavazók fontosnak tartják az elsőkerék-meghajtás és az összkerékhajtás közötti választás lehetőségét, míg a belső és külső minőség szintje a stílust kereső vásárlók között játszik fontos szerepet.   


A flottapiac számára legfontosabb, hogy az ix35 alacsony üzemeltetési költségei és kedvező adóbesorolása szélesebb körben is elérhetővé teszi az autót. Eközben pedig az üzemeltetés költségei – lenyűgöző maradványérték, tartósság és a Hyundai ötéves kilométerkorlát nélküli garanciája – megnyugtatják a kiadásokra figyelő flottamenedzsereket is.


„Az ix35 már több díjat is kiérdemelt és bebizonyította, hogy a modell modern, ütőképes kínálatunk meghatározó része, amely forradalmasította a flottavásárlók megítélését is a márka iránt” – mondta Martin Wilson, a Hyundai Motor UK flottaigazgatója. „Ez a legutóbbi elismerés még értékesebb számunkra, hiszen közvetlenül azoktól kaptuk, akik tudják mely autók képesek elérni saját határaikat, miközben pénzügyileg is vonzóak a vállalatok és a végfelhasználók számára is.”

Forrás: hyundaipressoffice.co.uk

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei