Csaknem háromszáz Hyundait vásárolt az Ír Gárda


Az Ír Gárda közlekedési hatósága nemrég 370 új járművet vehetett át, amelynek java részét a Hyundai biztosította.

Az Ír Gárda által vásárolt járműveket egy hivatalos átadási ceremónián a miniszterelnök adta át a Phoenix Parkban, Dublinban. A 10 millió euróból vásárolt 265 darab felmatricázott autó közül 85 Hyundai i30 kombi, 160 Hyundai i40 kombi volt, amely mellett 20 darab Opel Insignia Sports Tourert is vásároltak.

A hatóság emellett 80 darab jelöletlen járművet is beszerzett, ezek között 30 darab Ford Focus és 50 darab Hyundai i40 limuzint találunk. A személyautók mellett 25 jelöletlen kisteherautó is szolgálatba állt a hatóságnál.


„Ezen új járművek beszerzésével a kormány jelzi azon elkötelezettségét, amellyel fokozni kívánja a rendőrségi jelenlétet a közösségben és egyben biztosítja, hogy a gárda megfelelően tudja megelőzni, vagy éppen kezelni a bűnözést” – mondta Enda Kenny miniszterelnök.   

Az új járművek beszerzése egy 2012 és 2015. között elzajlott 27,5 millió eurós járműbeszerzési program részeként valósulhatott meg, amely 4,8 millió euróval haladja meg a korábbi, 2009 és 2011 között végrehajtott csereprogramot. 

Forrás: herald.ieyahoo.com

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei