Már tesztelik a Hyundai Accent következő generációját


A Hyundai megkezdte a vadonatúj Accent kiskompakt modelljének országúti tesztelését, amely ezek alapján egy éven belül bemutatkozhat.  

Úgy tűnik, a Hyundai előszeretettel rejti el vadonatúj modelljeinek prototípusait nyilvános parkolóházak mélyén, hiszen korábban a frissített i30, a Santa Fe és a vadonatúj Equus előszériás modelljeit is hasonló körülmények között sikerült lencsevégre kapni.


A jelenlegi Accent generáció még 2010-ben jelent meg a világpiacon, ahol többféle típusjelzéssel kapható. Kínában, Indiában Verna, Oroszországban Solaris, míg egyes ázsiai területeken Grand Avega néven forgalmazzák. Amilyen változatos a típus elnevezése, olyan sokféle hengerenkénti és közvetlen befecskendezéses benzines és közös nyomócsöves dízelmotorokkal kínálják az autót világszerte.  


A most először látható új generációs Accent a jelenlegihez képest alakjában nem sok változást mutat, az új modell megerősített források szerint azonban a jelenleginél kissé hosszabb lesz annak érdekében, hogy belül még kényelmesebb legyen. A vastag takaróelemek ellenére az mindenképpen látszik, hogy az új Accent a nyúlánkabb hátsó lámpatestek mellett elöl új, a korábbiaknál hangsúlyosabb hatszögletű hűtőmaszkot visel majd, amellyel az új márkaarculathoz idomul.


Egyelőre nem tudni, milyen motorokkal fogják felszerelni az új Accentet, de a jelenlegi kínálat néhány eleme biztosan megtalálható lesz a jövőben is, ahogyan várhatóan az idén az i20-ban is megjelenő 1,0 literes háromhengeres turbómotor, valamint a mostani változatban idéntől elérhető hétfokozatú, duplakuplungos 7DCT automataváltó is megjelenik majd a kínálatban.

Forrás: thekoreancarblog.com

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei