Indiában is bemutatkozott a megújult Hyundai Verna


A Hyundai Motor India Új-Delhiben bemutatta a sikeres Verna (Accent) legújabb változatát, amely elsősorban formájában újult meg.

Az orosz és kínai piacok után a Hyundai Indiában is bevezeti a Verna új változatát. A 4S Fluidic Verna néven kapható új típus nevében a stílus, biztonság, kifinomultság és sebesség angol szavak kezdőbetűiből állt össze, amely az új autó legfontosabb jellemzőit mutatja be.


Az új Hyundai Verna külső megjelenését jelentős mértékben átalakították, a vadonatúj hűtőmaszk az átdolgozott első lökhárítóval és ködlámpákkal a valódinál nagyobbnak mutatja az autót. Az élesebbre húzott első lámpatestek agresszívabb kiállást kölcsönöznek, hátul pedig a LED hátsó lámpatestek adnak friss külsőt a Vernának, amely új formájú alufelniket is kapott a frissítés során.  

Belül puhább anyagok és ülésszövetek növelik a kényelmet, a hátsó ülőlapok immár jobban támasztják alá a combokat, valamint egy kar került az első utasülés támlájára azért, hogy azt könnyen előre lehessen mozdítani, ha hátul nagyobb helyre van szükség.


Az autó biztonsági felszereltségét immár alapáron blokkolásgátló gyarapítja, míg a legjobban felszerelt kivitelekben immár szériaszerelvény a hat légzsák is. Emellett opcióként akár 1 GB tárhellyel rendelkező rádió is kérhető az új Vernához.     

Az új Hyundai Verna 4S továbbra is összesen négyféle motorral rendelhető. A benzines kínálat egy 1,4 literes 107 lóerős, illetve egy 1,6 literes 123 lóerős erőforrásból áll. Dízelfronton egy 1,4-es, 90 lovas és egy 1,6-os, 128 lóerős CRDi egységekből áll a kínálat. Alapáron ötfokozatú a manuális váltó, de felárért a benzinesek, illetve a nagyobb dízelmotor négyfokozatú automatával is kérhető.


Az új Hyundai Verna 773 ezer rúpiától (kb. 3,4 mFt) kapható, de a legjobban felszerelt automataváltós 1,6 CRDi modellért már 1 219 000 rúpiát (kb. 5,3 mFt) kérnek Indiában.


Forrás: motoroids.com, oncars.in

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei