Felfrissítették a Hyundai Equust


A Hyundai Motor hazai piacán bemutatta a továbbfejlesztett 2015-ös Equus modelljét, amely számos vezetőorientált technológiájával még több luxust kínál.

Dél-Korea elsőszámú autógyártója ismét finomított a vállalat legnagyobb luxusautóján. A 2015-ös modellévre az Equus már alapfelszereltségként megkapja a vertikálisan osztott króm hűtőmaszkot és a 17 hangszórós Lexicon hangrendszert, az Executive és az annál gazdagabb felszereltséghez pedig prémium Napa bőrhuzat is jár.  


„A 2015-ös Equus még több luxust kínál olyan felszerelésekkel, amelyek kielégítik vásárlóink igényeit” – mondta a Hyundai Motor egyik képviselője. A kényelmes vezetési élmény fokozása érdekében az új Equus modellt 9,2 colos 3D navigációval és színes multifunkciós érintőképernyővel rendelkezik és immár a gyártó csúcsmodelljéhez is jár az automatikus csomagtér-nyitás. Ezek mellett az egyik legfontosabb újdonság, hogy az autót a Blue Link fedélzeti technológia legújabb generációjával látták el, amely lehetővé teszi a vezető számára, hogy a Hyundai Blue Link alkalmazással irányíthassa az autó funkcióit.


A legtöbb új Hyundai modellhez elérhető funkció segítségével a tulajdonos távirányítással beindíthatja autóját, beállíthatja az utastér kívánt hőfokát, bekapcsolhatja a világítást vagy a dudát és ellenőrizheti autója állapotát. A sofőr a Las Vegasi elektronikai kiállításon bemutatott okosóra-alkalmazással pedig akár ezen keresztül, hangutasítás alapján is vezérelheti az autó rendszerét.   


A 3,8 literes motorral szerelt új Equus ötszemélyes kivitelének alapára 69,1 millió koreai won(kb. 16,7 mFt), míg a Premium 78,9(kb. 19 mFt), az Executive csomaggal ellátott kivitel 89,1 millió wonért (kb. 21,5 mFt) kapható. Az 5,0 literes, Prestige csúcsfelszereltségű változat ára 145,7 millió won (kb. 35,1 mFt). A vállalat hozzátette, hogy a Premium csomag a korábbi változaton felül számos felszereltséget tartalmaz 2,3 millió won értékben, viszont ára csak 1,04 millió wonnal kerül többe, mint a frissítés előtt.   

Forrás: globalpost.comblog.hyundai.com

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei