Csökkenti árait a Hyundai Kanadában


A Kanada és Dél-Korea között megkötött és idén hatályba lépett szabadkereskedelmi egyezmény jótékony hatásaként a Hyundai január közepétől csökkentette egyes modelljeinek árát.

Miközben a kanadai dollár árfolyama a nemzetközi piacon gyengül és az iparág emeli az új autók árát, a Hyundai Auto Canada vállalat azzal ünnepli meg a nemzetközi kereskedelem akadálymentesítését, hogy bejelentette, január közepétől a Hyundai egyes modelljei esetében a gyártó által ajánlott kiskereskedelmi árát akár 1 300 dollárral mérsékli.

Az importőr ezen nagylelkű lépését a Kanada és Dél-Korea között létrejött, 2015-ben hatályba lépett szabadkereskedelmi egyezmény tette lehetővé. Az árcsökkentés számos 2015-ös évjáratú modellt érint a kiskompakt Accenttől az Elantra kompakton át az Equus luxusautóig és a hétüléses Santa Fe terepjáróig.


„A Hyundai boldogan adja tovább a szabadkereskedelmi egyezmény előnyei vásárlóinak” – mondta Don Romano, a Hyundai Auto Canada elnök-vezérigazgatója. „Gyorsan akartunk intézkedni, miután a kormányzat az importvám eltörléséhez megtette az első lépéseket. A Hyundai modelljei már hírnevet szereztek fejlett technológiájukkal és prémium felszereltségeikkel, amelyekhez vásárlóink elérhető áron juthatnak hozzá.”

Az egyezmény hatályba lépése előtt 6,1 százalékos importvám sújtotta a Dél-Koreából érkezett járműveket. Az egyezmény három év alatt lépcsőzetes ütemben teljesen megszünteti a vámkötelezettséget. Az Észak-Amerikában gyártott modellek a Kanadával korábban megkötött korábbi egyezmény alapján ma már vámmentesen jutnak el az országba.


„Ez egy kézzelfogható bizonyítéka annak, hogy a Kanada és Dél-Korea közötti szabadkereskedelmi egyezmény valódi előnyöket biztosít a vásárlónak” – tette hozzá Romano. „Úgy gondoljuk, hogy a nemzetközi kereskedelmi akadályok megszüntetésével a vásárlók tájékozottabbakká válnak és tisztább képet kapnak a termékek előnyeiről. Az árazás természetesen a döntés egyik legfontosabb tényezője, így a Hyundai modellek árkorrekciójával vásárlóink láthatják, mennyire versenyképes termékeket kínálunk számukra.”

Forrás: sys-con.com

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei