Taxiváltozat készül a Hyundai i10-ből Indiában


A Hyundai arra készül, hogy az indiai piacon továbbra is nagy népszerűségnek örvendő i10 modellből taxiváltozatot mutat be.

Mivel a koros Hyundai Santro életciklusának végén jár, így a megerősített értesülések szerint a Hyundai most az i10 modellel kívánja lecserélni azokat a taxipiacon. A modell akkor kerül bevezetésre, amikor jelenleg nagyjából 7 800 taxiengedély vár jóváhagyásra Mumbaiban.


„A Hyundai Santro alacsony beszerzési és üzemeltetési költségei miatt a legnépszerűbb modell a taxipiacon. A szegmens fejlesztése érdekében a Hyundai nemsokára bemutathatja az i10 taxiváltozatát azért, hogy a taxitársaságok számára alternatívát kínáljon” – mondja Rakesh Srivastava, a Hyundai Motor India értékesítési és marketingvezetője.


A taxivállalatok elvárásainak megfelelve a vállalat előreláthatólag az i10 CNG változatát kínálja majd, amelynek tartályát nem a gyárban, hanem utólagosan szerelik be az autóba. A Hyundai néhány kisebb módosítást is végrehajtott az i10 modellen, amelynél egy új felszereltségi szintet is létrehoztak, amelynek nem része a szervokormány és a légkondicionáló.

Forrás: economictimes.indiatimes.com

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei