Formatervezési díjat kaptak a Hyundai nagyautói


A Chicagói Építészeti és Formatervezési Múzeum és az Európai Építészeti Művészeti és Városi Tanulmány Központ által alkotott Chicago Athenaeum Good Design díját idén a Hyundai Genesis és a Sonata modelleknek ítélte oda.

Az évente odaítélt Good Design díjat a rendkívüli formák megalkotásában résztvevő legjobb ipari és grafikus formatervezők elismeréseként adományozzák. A Good Design a világ legrégebbi és legrangosabb építészeti és formatervezési programja, amelynek célja felhívni a figyelmet a kortárs dizájnra. Az elismerést olyan termékek és ipari vezetők formatervei és gyártói kapják, akik új irányultságukkal versenyképes világszínvonalú termékeket dobnak piacra. A Good Design elismerést Chicagóban egy formatervezői szakemberekből, építészekből, szakértőkből és kulturális vezetőkből álló nemzetközi zsűri bírálja el.         


„Azzal, hogy a vadonatúj Genesis és a Sonata a legrégebben fennálló és elismert építészeti és dizájnipari szervezettől megkapta a Good Design díjat, elismerték a Hyundai elkötelezettségét, hogy olyan termékeket fejlesszen ki, amelyek nem hétköznapi formákkal rendelkeznek” – mondta Chris Chapman, a Hyundai Design Center vezető tervezője. „Mind a Genesis, mind a Sonata a legjobb vezetési élményt biztosítja, miközben szemet gyönyörködtetően mutatnak az úton.”


A Hyundai merész előrelépéseként a Genesis kívül-belül rengeteg prémium felszerelésekkel és fejlett dinamikus képességekkel rendelkezik. A teljesen átdolgozott padlólemezen guruló új modell merevebb és erősebb elődjénél, amelyek mellett olyan fejlett biztonsági rendszereket kínál, mint a hátsó keresztirányú forgalmat figyelő rendszer, a sávtartó-rendszer, a holttérfigyelő rendszer és az automata csomagtér-nyitó rendszer.    


A vadonatúj, hetedik generációs Sonata az új Folyékony Szobrászat 2.0 által még tovább finomított formanyelvet, merevebb felépítést, jobb menettulajdonságokat, alacsonyabb zajszintet és fejlett biztonsági és kényelmi felszereltséget kapott. A Sonata megkapta mindazt a prémium formai és kényelmi technológiát, amely a prémiumkategóriás Genesist is kiemelkedővé tette kategóriájában.

Forrás: motioncars.inquirer.net

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei