Állami megbízáson bizonyít a Hyundai


A Hyundai Angliában már korábban is számtalan sürgősségi és rendfenntartó szervezet beszállítója volt, most pedig újabb közbeszerzési pályázatokon győzött.

A brit Királyi Szervezeti Szolgálata (Crown Commercial Services - CSS) járműbeszerzési tenderén a Hyundai Motort választotta egyik beszállítójának, így a jövőben bővülhet a Hyundai modellek aránya a sürgősségi járművek és az állami szervek körében. A megbízás a Királyi Szervezeti Szolgálat és a Rendőrségi Flottamenedzser Szövetség korábbi 4 éves sikeres együttműködésének eredménye, ahol a Hyundai beszállítóként autói bizonyíthatták képességeiket.    


Az új rendszer alatt a Hyundai folyamatosan szállíthat járműveket a kéklámpás piacra valamint a szélesebb állami szektor számára: a központi kormányzat mellett a helyi hatóságok, egészségügyi, oktatási, védelmi és nonprofit szervezeteknek egyaránt.

„A mentőszolgálatok a legigényesebb vásárlóink, főleg azért, mert emberéletek is múlhatnak a járművek megbízhatóságán és rugalmasságán. A befolyásos vásárlók pedig hatalmas ajánlásként szolgálnak a potenciális vásárlók szemében” – mondta Martin Wilson, a Hyundai Motor UK flottaigazgatója. „A Hyundai 2010-ben 41 autóval kezdte a rendőrségi flottáját, amely egy évvel később már 350 darabra emelkedett, mostanra pedig 600-nál tart. Az elmúlt négy évben összesen mintegy 2 250 autót szállítottunk kéklámpás vásárlóinknak, ez az új megállapodás pedig ismét növelheti a darabszámot.”



A rendőrség által vásárolt Hyundai modelleket széles körben használják Angliában és Walesben is, a 600 autó java része, mintegy 500 darab i30-as modell. A Hyundai legfontosabb vásárlóiként a rendőrség mintegy 21 ezer négyzetkilométeres területen közel 20 millió emberért felelősek.

„Biztosak vagyunk abban, hogy a közismert ötéves kilométerkorlát nélküli garanciánk, a képzett flotta- és vevőszolgálati csapatok és díjnyertes termékkörünk a rendőri erőknél és más állami intézményeknél továbbra is bizonyítják népszerűségüket 2015-ben és azután is” – mondta Denis Waitling, a Hyundai Motor UK közszolgálati igazgatóhelyettese.  


A közbeszerzési pályázaton indulókat olyan konkrét szempontok alapján ítélték meg, mint a főbb alkatrészek biztosítási képessége és a mentőszolgálati műhelyek betanítási rendszerének testre szabása. A Hyundai mentőszolgálati üzemeltetők számára jelentős mértékű beruházást hajtott végre az elmúlt 12-18 hónapban, köztük egy Hyundai márkára épített oktatási akadémia felállításával, amely az M40-es autópálya mellett fekszik.  

Forrás: hyundaipressoffice.co.uk

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei