Meghosszabbította olajipari szerződését a Hyundai


A Hyundai Motor bejelentette, hogy újabb öt éves szerződést kötött a Shell plc. vállalattal, vagyis világszerte a Hyundai modellekhez továbbra is hivatalosan a Shell termékeit ajánlják.   

Ez a megállapodás a Hyundai Motor azon erőfeszítéseinek részét képezi, amelynek során a kiegészítők és a vevőszolgálat terén is a legkiválóbb vásárlói elégedettségre törekszenek. A Hyundai kereskedőhálózat számára kínált kiváló minőségű kenőanyagok biztosítása mellett a két vállalat a jövőben a vevőszolgálati marketingjüket is összehangoltan végzik.


A Shell a Hyundai mérnökeivel együttműködve új kenőanyag formulákat és más technológiai innovációkat is fejlesztenek, amelyek a Hyundai Motor szélesedő járműpalettájához igazodnak majd. Ez a tevékenység a vállalat maximális termékminőségének és tartósságának folyamatos javítását támogatja, de emellett segít a fogyasztási és károsanyag-kibocsátási értékek csökkentésében is.


„A Shell vállalattal kötött széleskörű együttműködés vállalatunk globális vevőszolgálatának ellátási láncát hivatott támogatni, de segíti a az új technológiai együttműködésünket és a közös marketingtevékenységünket is” – mondta Tak Uk Im, a Hyundai Motor ügyvezető alelnöke. „Ezen tevékenységeink közös pontja a vevőszolgálat maximális elégedettsége iránti vágyunk. A Shell az elkövetkező évek vevőszolgálati stratégiájának bevezetése és fejlesztése terén vezető partner lesz számunkra, segítve a Hyundai nemzetközi üzletágának minőségi növekedését.”


„Ezzel a megegyezéssel továbbra is magas minőségű Shell motorolajokkal látjuk el a Hyundai ügyfeleit, amelyeket a jövőben közösen fejlesztünk is” – mondta Roger Moulding, a Shell marketingvezetője. „A mélyebb együttműködés lehetőséget ad számunkra ahhoz, hogy mindkét fél részére értéket adjunk – legyen szó akár termékekről, vevőszolgálati szolgáltatásokról, marketingről vagy éppen technológiáról. A két világmárka erősségeit kihasználva a Hyundai ügyfeleinek a legjobb vevőszolgálati ellátás és szervizélmény biztosítására törekszünk a világ bármely pontján.”  


A Hyundai és a Shell a versenypályákon is együttműködik. 2014-ben a Shell a Hyundai Motorsport műszaki partnere volt a FIA Rali-világbajnokságon. A Hyundai Shell World Rally Team első évadában valójában jóval túlteljesítette a várakozásokat. A csapat a Német-ralin emlékezetes kettős győzelmet aratott, három versenyen – Mexikóban. Lengyelországban és Németországban – dobogós helyezést ért el, eközben pedig 12 szakaszgyőzelmet tudhatott magáénak.  

Forrás: globalpr.hyundai.com

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei